Måndag på Mallis & jag skiter i att pressa!

Jag som vanligtvis är den största solpressaren i min umgängeskrets valde idag att ta farväl av solen redan efter lunch. Varför hetsa när jag är här i hela 3 veckor? Solbrännan sägs ju bli bäst om man tar det lugnt, så nu är det upp till bevis!

Jag tog mig istället in till Palma City med Fredagspodden i örat för att strosa runt i lite mysiga butiker.

Side fact: Min lägenhet ligger 5 minuter bort med bil i ett område som heter Cala Mayor och där finns det inte jättemycket att hurra för mer än Zhero Beach som är en grym beach club.

Pålle som kommer ned på torsdag frågade om det finns några fina butiker här nere och till er som ställer er samma fråga – JA!! Det finns massa fina butiker om man gillar och kan shoppa dyrt. Det enda som saknas är typ Chanel, men vad gör det när Loewe finns? Butiken ligger så centralt det bara går, precis bredvid H&M och Zara på Plaza Juan Carlos.

Det är prfekt! För då kan man först fönstershoppa, drömma om allt man ser och sedan….

….gå fem meter till vänster och shoppa sådant som plånboken mår bra av. Jag hittade LIVETS finaste kjol och skjorta som jag tänker bära tillsammans i dagarna. Jag ska bara vänta in Pålle så hon kan ta en fin outfit-bild mot en färgglad husvägg i Santa Catalina.

Och för fem minuter landade jag i en stol här på mitt favoritställe Hotel Cort.

Eh… Och det blev en Café Americano med oliver ? Gott med gott blir lixom gott. Jag kommer alltid leva efter det. Jag tänkte förbereda några blogginlägg här innan jag strosar vidare och sedan får vi se om jag kanske äter middag här i stan eller åker hem och gör någonting gott i lägenheten. Ingenting är tråkigt, allting är härligt när det inte finns några måsten.

Vet ni? Jag har börjat spela in till min första Vlogg! Det är asläskigt och rätt knasigt, men nu ska jag testa och inte vara rädd. Är det någonting ni vill att jag visa, testa, prata om eller så? Alla tips är mer än välkomna <3 Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Så jäkla grymt!! Längtar som tusan

  Rebecka 2017-05-10 18:34:33
  Svara
 • Outfitbilder men även tips på vad man kan göra därborta. Känns sjukt lockande att resa dit i sommar. Har dock barn, är det familjevänligt? Är så glad att jag upptäckte dig och din blogg i samband med Berghs funderingar. Du är bäst och inspirerar till tusen!

  Demet 2017-05-08 22:36:54
  Svara
 • Hej! Älskar din blogg. Jag läser för kläderna och maten men stannar för dina reflektioner om dig själv och livet. Jag skulle vilja läsa mer om dig och Johan. Jag tycker att ni verkar väldigt roliga och bra ihop. Jag är inte jättenyfiken på vad ni har för specifika problem i er relation men tycker att det är lugnande att höra om när/hur ni bråkar och tänker om er. Till exempel ditt inlägg från skidresan var intressant. Tycker du är häftig som också skriver om dina sämre sidor och misstag. Alltså tycker verkligen inte att det är roligt när ni har det jobbigt, men det är skönt att se att ett par som man tror på även har det jobbigt ibland. Det hjälper mig att få perspektiv på min egen relation. Det kanske inte är det lättaste att göra i din vlogg dock?

  Tyckte din hårstyling video var jättekul så kanske mer på det spåret. En sminkvideo eller video där du stylar outfits?

  Linnea 2017-05-08 19:49:53
  Svara
 • Hallåååå fina Henrietta, tröjan på första bilden, var kommer den ifrån? Älskar den! Och dig! Du verkar så rolig och smart och klär dig som en Gud. Puss

  Hanna 2017-05-08 19:47:15
  Svara
 • Hey Henrietta!

  I am writting this post first to see whether or not the comments on your blogg are being automatically posted. This is because I want to write another comment on which I want to share my experiences with you but i do not want either of the comments to be posted! 🙂

  Ellie 2017-05-08 18:34:58
  Svara
  • Svar på Ellies kommentar.

   Haha which I see that they are automatically posted! Anyways, I just wanted to say that it is great that you are having a great time in Mallorca!Your past posts have hit a cord with me as I went through a similar situation myself on the first year of med school, just went through the wall 🙂 Gave up everything and went back home for a month. And as fast as i went back, when my batteries were charged again, without any thought or any plans I went back to school! At that moment it felt crap, like everything would crumble and I had no clear path in front of me…And was useless for not being able to handle the pressure and ”giving up” and leaving..But looking back at it now I realise that it was just stress , and looking back at it i see that ,really, taking a break wasnt that big of a deal! Instead of taking my holidays in August i took them a bit earlier in april! Anyways, i was going to give more info about me because i think it must be strange for you to share everything with us and listening all of our comments but not knowing anything apart from the commebts name! this is why i was checking the posts. I just wanted to say to you to enjoy your time and holidays right now and to just go on holiday mode because everything kommer att lösa sig in the end! Excuse my egnlish, although quite fluent in speaking swedish writing is not my forte. Have fun!!!!!

   Ellie 2017-05-08 18:43:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!