Rött skinn med Henrietta i nacken.

Var tror ni jag gjorde mig hemmastadd igår när jag åkte in till Palma?….

På Uterqüe såklart!

Jag dinglade med den här godbiten till stråväska på min Instastory igår och det var många som gick crazy. Nu vet ni var den finns = ) Helt klart den snyggaste sommarväskan jag sett i år.

De har webbshop i Sverige – Så in och shoppa med er!

Och den här skinnjackan då? I DIE! Det står Henrietta i nacken på den och lika så de matchande byxorna och kjolen. Ska jag slå till? En röd skinnjacka med midjeskärp…. Det vore så läckert att komma hem med.

Den rosa strå-clutchen och tassels till örhängen var också himla trevliga.

Byxdress är ju lite av mitt favoritplagg och den här kanske jag också slår till på innan jag åker hem.

Nu är klockan 17:40 och jag sitter och sippar på en dubbel espresso på Zhero Beach Club som ligger nedanför min lägenhet. Jag tänkte strax springa upp igen och bygga ett gym uppe på terassen. Gud så lyxigt det låter nu när jag tänker efter och påminns om att vissa av er har snö hemma. Hehehe!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!