Sparris med chorizo på balkongen.

Att bara äta vegetarisk kost är inte så lätt här nere. Det ligger alldeles för många goda korvar och lockar i varenda hylla och så har vi inte skafferiet fyllt med sådana ingredienser som jag gillar att laborera med.

Här satt jag och åt igår. Så ensamt! Haha!

Igår kastade jag ihop en grym maträtt som både går snabbt att laga och smakar ljuvligt. Smörstekt sparris med ett strössel av chorizo och champinjoner. Över det massa riven parmesan och rostad spansk mandel. Mmmm!! Till det en sallad en citron och jordgubbar.

Perfekt för en ensammiddag!

Någon som har tips på enkla vegetariska rätter? Och då inte något asiatiskt som jag vanligtvis gör. Det finns inte så stort utbud här nere 🙂

Nu ska jag ge mig ut på en lång promenad bort till Illetes. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Finns ju mycket veggo mat man kan göra på halloumi!! Som halloumi biffar, hamburgare och köttbullar!! Riva halloumi, någon morot, litet lök i med mjöl, ströbröd och ett ägg och andra goda kryddor och sen former man det till det man vill ha det som! Stek i pannan eller in i ugnen ?

    Och ett annat toppen recept är: http://idawarg.se/2015/12/01/vegetarisk-linsgryta-recept/

    Lovisa Jägrell 2017-05-10 12:15:28
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!