Tonfiskburkar till pop-ups!

Ett superenkelt och GOTT recept från Iamafoodblog som du kan laga med en simpel tonfiskburk – HÄR!

Tiendita IKEA en El Rastro (Madrid)

Hurra!! Snart kan vi Stockholmare frossa i värmeljus som aldrig dörr! Den svenska möbeljätten IKEA öppnar nämligen en pop up-butik i centrala Stockholm efter sommaren. Visst är det underbara nyheter? Jag kan alltid hitta grejer på IKEA. Läs mer här! 

Vegetariskt har jag börjat haja och älska, men vegansk mat känns svårt och bökigt. Jag har inte haft något ställe att hämta inspiration ifrån fram tills nu när kocken Sebastian Shauermann slår upp dörrarna till Sveriges första vegansk snabbmatsrestaurang Taku-Taku. Restaurangen kommer bli en del av den ekologiska butiken Paradisets food hall-utbud, så än så länge bara i Stockholm. Men jag hoppas detta blir nya Mc Donalds. Förresten! Gud! Det har ju redan hunnit öppna! Igår för att vara exakt. Ni som är befinner er i Stockholm måste springa dit och langa över ett betyg till mig. Det ska tydligen vara spicy och härligt!

Taku-Taku hittar ni här! 

På senare tid har jag och gått och blivit YouTube-besatt och nu när jag sitter här på Café Cappuccino och surfar runt råkade jag klicka in på det här lilla matprogrammet. Det är Gryneth Paltrow som lagar en ”bättre taco” tillsammans med vår svenska superkock Magnus Nilsson. Ballt! De gör en taco a la Fäviken som jag misstänker är ruggig.

Och så avslutar vi med en liten tillbakablick från min semester i somras som även innehåller ett finfint Mallorca-tips – HÄR! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!