Anteckningar från min iPhone & snart anländer Pålle (!!)

God kväll babes!

Igår invigde jag min nya polka-kjol från Zara. Visst är den fin? Jag älskar att den är sneddad med volang också. Det ska bli himla kul att matcha den i dagarna med någonting minst lika crazy till.

Hur mår ni då? Hur är Sverige? Fan, jag ligger så extremt efter med att svara på alla era kommentarer kom jag på nu…. jag har försökt att koppla bort allting de senaste dagarna men jag lovar att ta tag i det i morgon. Vill dock redan nu påminna er alla som skriver att ni är så himla bra, kloka, kärleksfulla och roliga. Sluta aldrig kommentera! Det är de som får mig att fortsätta.

Och så tänkte bjussa på de senaste anteckningarna jag har gjort i mobilen….? Rätt intressant med andras anteckningar ändå.

Somebody I use to know / Den låten gick igång på ett café här i Cala Mayor och jag blev påmind om hur bra den är. Måste uppdatera min Spotify!

Cap Rocat, Canela, Gaudiex Bodega, Flanigans, KOH, Amaya & Sant Fran / Pålle stannar ju inte i så många dagar, så jag har försökt skriva ned några ställen vi borde välja mellan.

Jag undrar om Spanjorer pratar lika mycket jobb som oss svenskar? / En grej jag började fundera över på bussen in till stan och ville komma ihåg att Googla frågan. Kanske inte specifikt i jämförelse med spanjorer, men med andra kulturer över lag.

”Du förstörde mig. Du räddade mig” / Jag har börjat skriva…. men mer bjuder jag inte på idag 😉

Planera Pandora, stoppa SATS-kort, se över höstens jobbtimmar och fixa klipp till Youtube / En blandad anteckning kan man väl säga. Lite planering av bloggsamarbete, ekonomiska bitar när man inte gymmar och planering av min nya livsstil.

Nu ska jag vila lite innan Pålle anländer. WOHO!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!