Q & A – ”Jag föddes som prestationsprinsessa…”

Jag hade helt glömt bort min frågestund jag hade för snart 2 veckor sedan. Dumt ju! Det trillade in massa intressanta frågor och jag tänkte att vi kör en liten serie här på bloggen när jag besvarar 1 fråga om dagen. Vad tror ni om det? Vi kör!

Hej Henrietta!

Läst din blogg nu ett tag och tycker den är väldigt rolig, spännande och inspirerande. Men då och då märker jag (vet inte om det bara är jag?) att du kan vara väldigt negativ och klaga över ganska mycket saker. Det känns som du ofta är sjuk på ett eller annat sätt eller något annat som tynger dig ner. Nu vet jag inte om detta bara är en period för du skriver ju också att du inte mår bra just nu. Men utifrån sett så känns det som ditt liv är väldigt spännande, roligt och att du egentligen har det mesta många andra drömmer om. Du ser alltid väldigt bra ut. Är en cool, rolig och inspirerande tjej. Du har vänner, familj, och pojkvän. En fin lägenhet, ett roligt arbete, och har mycket roligt som sker på fritiden. Så ta inte detta fel nu men min fråga är; Vad saknar du i ditt liv? Eftersom du inte känns helt nöjd. Kram och ha en fin dag!

Hej!

Tråkigt att du upplever det som klagomål när jag egentligen bara försöker vara öppen och dela med mig av min verklighet. Det har varit min regel ända sedan jag startade den här bloggen för snart 1,5 år sedan, att alltid vara ärlig med hur jag ser ut, tycker, mår, gör, äter och så vidare. Men jag förstår självklart vad du menar, min blogg har inte varit den mest festliga de senaste veckorna. Jag har själv undrat varför jag har varit sjuk så mycket det senaste året, men idag har jag svaret och det har berott på all stress jag har haft i mitt liv de senaste åren. Tydligen blir man lättare sjuk om man har ett för hektiskt liv vilket jag nu tycker låter väldigt rimligt. Det som har tyngt ned mig har varit mycket men som jag samtidigt inte har kunnat sätta fingret på. Idag vet jag att det har varit stress som har fått allting att kännas jobbigt, megastort och pressande.

Men tack för dina fina ord och uppmuntran. Jag tog inte din fråga fel, men jag hoppas du uppskattar min ärlighet även om det kan bidra till en mindre positiv blogg.

Spännande fråga också! Jag föddes som prestationsprinsessa och som sådan tror jag tyvärr aldrig att jag kommer bli helt nöjd med mitt liv. Har jag uppnått någonting som jag länge drömt om föds direkt en ny dröm som blir alldeles för stark för att jag bara ska kunna bära den med mig som en härlig sporre.

Det jag har saknat de senaste 6 månaderna / just nu:

Timmar till att inte behöva tänka på någonting. 

Timmar till att bara ligga i soffa och pussas med Johan.

Mina vänner.

Min livsglädje.

Ork till att möblera klart lägenheten.

Min familj samlad.

Stående veckomiddagar med alla jag älskar.

Den här listan kommer alltid att finnas och jag undrar vad den kommer att innehålla nu när jag försöker ändra min livsstil?

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Känner igen mig så himla mycket!! Tack för att du delar med dig så av dig själv Henrietta – du är en sådan inspiration för mig<3

    Rebecca 2017-05-12 21:04:47
    Svara
  • Jag tycker verkligen du har tidernas bästa blogg! Bara kör på precis som du brukar! Så jäkla härlig!

    Miriam 2017-05-11 22:24:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!