Pålle is in the house!

Pålle har anlänt och jag känner att livet är lite extra härligt nu. Eller i natt kände jag väl att det var rätt segt när hon klev innanför dörren runt 01.00 och vägrade bli trött. Jag tror vi somnade runt 04.00 efter att ha suttit på terassen och gått igenom livet i några timmar.

Idag har det varit molnigt och vi spenderade dagen på varsin madrass nere på Zhero Beach. Vi pratade knasiga upplevelser med alkohol, drömresemål och kom även fram till en rad av smarta affärsidéer. Pålle Henrietta AB. Vi pausade med en sushi-lunch i blåsten och nu har vi precis rivit av ett träningspass. Pju! Det är dags att hoppa in i duschen innan vi tar en taxi bort till Portals. Middag på favoriten Flanigans väntar.

 

Följ oss på InstaStory!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!