Det är f*n livet!

Klänning – Lindex 

Det är så mysigt att Pålle är här och sällskapar mig nu. Igår svängde vi ned till Zhero Beach Club klädda i varsin långklänning för att inte frysa till is i det blåsiga vädret. Tyvärr var läget så! Men jag klagar inte. Att kunna sitta i en tunn klänning, käka de bästa oliverna varvat med doppa bröd i aioli och bara blicka ut över havet, det är fan livet. Visst är klänningen fin? Perfekt att bära till stranden.

Nu ligger jag halvnaken i en solstol på Gran Folies och ska strax klä på mig för att inta restaurangen och käka lunch. Paella, Folies Salad, carpaccio eller frittata…. Vi får se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej
    Jag undrar om klänningen är köpt i år?
    Med vänlig hälsning, Helen

    Helen 2017-05-16 05:11:45
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!