Lunch på Gran Folies.

Jag har hittills haft en helt okej lördag här på Gran Folies 😉 Det här stället är en stor favorit här på ön pga dess sköna vy och enkelhet i kombination av lyx. Det är faktiskt ännu lite trevligare nu i maj när inte halva Stockholm ligger och pressar i solstolen bredvid. Nu har vi precis ätit upp lunchen på bild ovan och sitter med varsin café Americano och bloggar. Pållisen åt sesampanerad lax med citronmarinerad quinoasallad och guacamole som var super och jag en andalusisk gazpacho. Inte äcklig den heller!

Ikväll har vi bestämt oss för att äta middag hemma och innan det blir det en löprunda bort till Illetes. Mysig kombination! Jag tror vi slänger ihop vart alldeles egna tapasbord med padrons, quesadillas, chorizo, grillade grönsaker och Mallorca-bröd som man också kan beskriva som ljust bröd insmöjrt i tomat och olivolja. Ni följer väl mig på Instagram så ni kan se mina Storys? – @henrietta.fromholtz

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Härligt det ser ut! Är lite nyfiken, hur lång är du Henrietta? 🙂

    Lovisa 2017-05-13 18:21:02
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!