Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

3 x rosa & fail på mig själv.

Hej på er babes!

Så här såg jag ut i lördags och mer av den dagen får ni strax. Jag är helkittad i Massimo Dutti som jag i vanliga fall inte är jätteförtjust i, men ibland så. Eller solglasögonen som många av er har frågat om är ett par gamla godingar från Acne och likaså mina skor som dock är sprillans och finns i butik nu.

I skrivande stund sitter jag på Zhero Beach och har precis avslutat ett videosamtal med min livscoach. Jag har som tidigare nämnt extremt mycket hemlängtan nu och vi behövde stämma av några punkter. Jag vet inte exakt vad det är jag längtar hem till eftersom jag har det så himla härligt, men jag tror det främst är att jag saknar ständig närhet och att prata samma språk som alla runt om mig. Det var visst lättare sagt än gjort att åkta iväg såhär och bara vara ensam… Jag känner lite fail på mig själv. Anna ska ju komma ned på söndag natt och just nu kämpar jag med att palla stanna kvar så länge.

Dumma mig…. 

Och förresten så har jag en så himla fin baddräkt från Lindex på mig. Jag älskar passformen och spagettibanden!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Nej Henrietta, inte dumma dig utan MODIGA DU som vågade åka, modiga du som stannar kvar. Försök visualisera känslan av att sitta i din lägenhet medan Stockholm är grått utanför och vännerna på jobbet. Vill du vara där eller på ett soligt Mallis? Tror det är lätt att glömma hur härligt man har det på semester. Vardagen ”är” ju resterande typ 300 dagar. Kämpa. Heja dig ❤❤❤

    Liv 2017-05-16 21:27:26
    Svara
  • Jag reser alltid själv och älskar det! Men det kräver att man tar mod till sig och vågar känna sig lite löjlig, fråga någon någonting du kanske inte alls egentligen behöver veta (om vägen, klockan, vart man hittar de bästa tapasen vad som helst), ge massa komplimanger till människor på stan, allt för att få igång samtal och innan du vet ordet av kommer du inte känna dig ensam längre. Hänger du ofta på samma ställen? Prata med personalen! Det känns lite lustigt först, men det är glömt vid andra meningen. Testa! Komplimanger kan man inte ge för många och tips kan man inte få för många, så får du inte igång en konversation har du iaf inte förlorat nåt!

    Miriam 2017-05-16 20:37:52
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta