Aubergineburgare!

Igår åt jag en så god middag som verkligen förtjänar en plats här på bloggen och som ett tips till er som vill äta någonting snabbt, gott och vegetariskt.

 Jag stekte en färsk delad fralla i olivolja och vitlök (säkert godare grillad!) och i stekpannan bredvid gick ett gäng padrons varmt i massa olivolja och flingsalt. Bredvid den stekte jag massa aubergineskivor och när de hade fått en fin yta toppade jag med massa mozzarella och parmesan som lixom smälte över varje skiva. Sedan preppade jag de stekta brödskivorna med pesto, sallad, de stekta aubergineskivorna och på dem tomat, rödlök och gurka. Och så lite extra parmesan på toppen och lite rostade mandlar på mina padrons.

SÅ GOTT och ni borde testa. Nu ska jag ta mig ut på en liten löptur och samtidigt fundera ut kvällens måltid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!