Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Aubergineburgare!

Igår åt jag en så god middag som verkligen förtjänar en plats här på bloggen och som ett tips till er som vill äta någonting snabbt, gott och vegetariskt.

 Jag stekte en färsk delad fralla i olivolja och vitlök (säkert godare grillad!) och i stekpannan bredvid gick ett gäng padrons varmt i massa olivolja och flingsalt. Bredvid den stekte jag massa aubergineskivor och när de hade fått en fin yta toppade jag med massa mozzarella och parmesan som lixom smälte över varje skiva. Sedan preppade jag de stekta brödskivorna med pesto, sallad, de stekta aubergineskivorna och på dem tomat, rödlök och gurka. Och så lite extra parmesan på toppen och lite rostade mandlar på mina padrons.

SÅ GOTT och ni borde testa. Nu ska jag ta mig ut på en liten löptur och samtidigt fundera ut kvällens måltid.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Joanna Swica
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Pamela Bellafesta