Onsdagsbabbel: Smartaste tjänsten, ny app från Apple & recept på chorizo.

Då var det dags för veckans babbel som för er som inte vet är ett återkommande inlägg där jag diskuterar, tipsar och länkar till saker och händelser som jag antingen tycker är sjukt, grymt eller bara väldigt fint och gott. Jag hoppas ni gillar det!

Bookbeat kan vara det bästa som har hänt mig! Jag gillar verkligen böcker, men har extremt svårt för att ta mig tid till att kura ned mig i soffan med en bra bok. Därför blir det att jag istället läser bloggar, inspirerande nätsajter och lyssnar på poddar. Men nu när jag skulle åka ned till Mallorca kände jag att jag behövde komma bort från alla sociala medier för en stund och laddade ned Bookbeat som nu visat sig vara ”Henriettas grej”. Det här kommer lätt att bli en varje dag-aktivitet för mig när jag kommer hem. Jag ser framför mig hur mysigt det kommer att bli med en bok i örat på vägen hem från jobbet. Har ni testat ljudbok?

Böcker som jag har hunnit beta av och rekommenderar: Elaine Eksvärds ”Medan han lever” (Bäst hittills!) Alex Schulmans ”Att vara med henne” och ”Älskade terrorist” av Anna Sundberg och Jesper Huor. Alla biografier som är ett genomgående tema i alla mina favoritböcker.

Böcker som jag laddat ned och planerar att lyssna på i dagarna: Food Pharmacy, För att kunna leva, Käre ledare, Not that kind of girl (hört att den är dålig?) och Sandra Beijers Allt som blir kvar.

Här kan ni registrera er och först testa i 2 veckor utan kostnad! 

Min favorittjej i den här influencerbranschen Sofia aka PT-fia har en så bra och fin blogg. Hos flera jag läser kan jag missa någon mening här och där och inte bry mig, men i Sofias vill jag inte missa ett ord. Hon bjuder på de bästa tipsen för träning, hälsa och stress i kombination med sina vettiga värderingar i samtliga ämnen. Och såklart mycket mysigt vardagssnack och graviditet.

Idag hittade jag det här inlägget där hon bjöd på en övning som kan bidra till minskad ångest, depression och stress. Jag ska testa den redan i morgon!

Har ni hunnit ladda ned Apples nya film- och fotoapp Clips? Jag sitter och leker med den i skrivande stund och det känns lovande med alla effekter som finns.

Här hittar ni den!

Och som avslutning på veckans länkbabbel: Jag blev väldigt sugen på att slänga ihop den här chorizobolognesen nu. Eller jag har redan ätit middag, men jag blev taggad på att laga den här nere i dagarna nu när jag ändå är i korvens hemland. Visst ser det gott ut?

Här hittar ni receptet! 

Jag lovar er sedan en bokrecension av alla böcker som jag hinner plöja igenom här nere!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!