Måndagsmiddag på Ritzi.

Jag glömde helt bort att posta min måndag på bild. Och Pålles sista dag här!

Eftersom vi inte lyckades ta oss in till alla butiker under helgen fick det bli en avslutade aktivitet.

Vi gick ut starkt med ett besök på Loewe.

När tjejen som jobbade där snickrade ihop den här kombinationen dog jag nästan. 5000 kr för extraremmen är dock rätt mycket stålar… Men jag går fortfarande i tankarna på ett köp.

Sedan trippade vi vidare och besökte Rialto Living som jag bara var tvungen att visa. Pålle sket i all inredning och gick istället lös i bokhyllan.

Vidare till Uterque som inte hade jättemycket kul inne just nu, men den här klänningen i mocka hade vi båda gärna slagit till på.

Och den här bikinin med tofsar och virkade kanter tycker jag är himla söt.

Pålles mamma (som också var på Mallorca) ringde sedan och frågade om vi ville käka middag med dem, vilket vi såklart ville. I väntan på att klockan skulle slå middag fortsatte vi vår runda på stan, tittade på fina hus….

…och stannade till för en glass.

Vi valde att dela på en strut och fick där med välja varsin smak. Pålle tog Snickers som jag inte alls gillar och jag slog till på den ovan – vit choklad med pistage.

Som var förbannat god! Jag kan typ tänka mig att åka in till stan bara för att äta den.

Vi trampade sedan bort till Santa Catalina igen och vid den här baren vill jag gärna sitta och dricka espresso varje morgon tack!

Vi slog oss ned i den färgglada baren bredvid.

Beställde in en café americano och en espresso macchiato. Det är så vårt eftermiddagsfika har sett ut varje dag + pistagenötter.

Och såhär såg jag ut!

Det blev sedan en 15 minuters taxiresa bort till Portals där Pålles mamma och Olle hade slagit sig ned vid det bästa bordet på italienaren Ritzi. Det är så himla kul att träffa ens vänners föräldrar! Man kommer lixom in på djupet på ett helt annat sätt. Jag och Pålle delade på en grym röd tonfisk med mangochutney och en finfin skaldjurspasta, men jag fick äran att börja på fisken. Supergott! Efter det tog vi in två tallrikar av ”Ritzi’s selection of desserts” och kacklade till klockan blev natt.

Fin måndag och fin sista kväll tillsammans!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!