Sommardröm från Gant & See you in STHLM (!!)

Här om dagen när jag tassade runt i min nya sommarklänning från Gant i Santa Catalina.

Woops! Missade visst en knapp…..

Till er som frågat om mina röda örhängen – De är tyvärr hittade i mormors smyckeskrin… Men jag vet att H&M har mycket fint inne nu. 

Jag vill tillägga att klänningen är lika skön som ett nattlinne.

När jag filmade den här skönheten på Instastory här om veckan var det många som frågade om den och något som var lite kul var att min mamma som jobbar på Gant fick ta emot rätt många samtal med frågor om den här klänningen. Heheh… Kanske var det min Story? Nu får ni se den ordentligt 🙂

Gant Dresses

Jag tycker att Gant har blivit så sjukt duktiga och jag blev som ett barn på julafton när jag öppnade det stora paketet med massa fina vår- och sommarnyheter innan jag åkte. Den här klänningen passar lika bra till vardags som till fest och kan matchas i stor variation. Den är schysst med ett par vita sneakers, sylvassa stiletter, jeans eller kanske en extra skjorta under.

Jag sitter i skrivande stund på flygplatsen med blandade känslor i magen. Jag vill på ett sätt inte lämna Mallorca, men nu är det dags. Dagarna i min ensamhet har blivit för jobbiga och igår eftermiddag bokade jag hastigt en biljett hem i irritation. Det ska bli skönt att komma hem och ta tag i saker som jag satt på paus, träffa mina älskade vänner och pojkvän. FAN VAD JAG LÄNGTAR! Nu håller vi bara tummarna för att flyget håller tiden! Klockan är tidigt och jag orkar verkligen inte sitta och vänta här i gaten med hökögon för om någon skulle norpa något i min väska. Och så vill jag gärna få tid till att njuta av somriga Stockholm. See you in Stockholm!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Hittade nyss liknande örhängen fast mer hängande på Mangos hemsida under Nyheter Dam. 99 kr bara, tips tips.

  Frida 2017-05-22 08:13:19
  Svara
 • Hej söta henrietta!
  Skulle inte anna komma ner o hälsa på dig..? 🙁
  kramar! <3

  katta 2017-05-21 08:42:56
  Svara
 • Skulle inte din kompis komma ner?

  Tt 2017-05-20 14:42:47
  Svara
 • Alltså Henrietta du gjorde min morgon då jag såg din instastory. Den där du filmade killarnas bakdel HAHAHA! Bara du som kan/vågar göra en sådan sak. Bästa är ju när du dansar till Beyonce efter ??? Så klockrent!! Älskar din blogg och som fler har skrivit hade man skattat sig lycklig över att få kalla dig som sin vän, du verkar liksom ha hela ”vänpaketet”. Ta hand om dig! Kram

  S 2017-05-20 13:47:48
  Svara
 • Hej hej hej!! Fantastisk inställning på dig, kör på!!
  Ska till Mallis i sommar, och undrar om du inte kan göra en liten Palma-guide??
  Tusen tack för din uppdatering som stundtals förgyller min vardag!

  Emma 2017-05-20 10:22:36
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!