Bästa starten – Hello Stockholm!

Det är söndag morgon och här ser ni hur min lördag startade!

Att vara tillbaka i Stockholm kunde inte kännas bättre. Johan kom ned och mötte mig vid taxin för att jag skulle lyckas få med mig alla väskor i ett svep och när vi klev innanför dörren bad han mig gå in i sovrummet för att bedöma ett nytt sängöverkast. Spännande tänkte jag och höll tummarna för att det skulle bli bättre än det vi köpte här om veckan. Men där låg inget överkast, istället låg väldens bästa Mallan där och gosade. WIIII! Där inne låg vi och kramades en bra stund medan Johan stod och gjorde livets frukost. Rostade bagels med avokadoröra och skinka, två olika sorters smoothie och kokade ägg. Tack för den starten mina bästa Johan och Malin <3

Nu ska jag springa bort till gymmet och köra lite styrka innan jag möter upp Carro för promenad och fika <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej H!
    Vad har hänt mellan dig och Anna Hägg som du har podden med..? :O

    Helt plötsligt gav du upp semesterplanen, what happened?!

    Kajsa Gretvattner 2017-05-22 03:35:50
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!