Spontantrip hem, överraskningsfrukost, Berghs & grekiskt mys.

Då var det dags för ”Min helg på bild” och denna gången i en mix av kamera- och mobilbilder…. Inte alls snyggt. Men men!

I fredags morse gav jag mig ut på en löptur för att kicka igång helgen.

Jag måste tillägga att jag endast sprungit utomhus 5 gånger i mitt liv då jag inte alls gillar det, men under den här resan har någonting hänt. Jag plötsligt ÄLSKAR att springa utomhus och mycket beror väl på den färgstarka miljön. Snälla säg mig – Var finns det trevligaste rundorna i Stockholm?

Och från den ena stolen och sprudlande Henrietta till den andra och lite mer seriösa och sammanbitna Henrietta. Här hade jag bokat en biljett hem till Stockholm.

Klockan 04.15 satt jag på Palma Airport och väntade på mitt flyg.

Jag ser att ni är flera som frågat om inte Anna skulle komma ned och det stämmer, men nu blev det inte så. Jag längtade för mycket hem 🙂 

När jag landade vid 10.30 tog jag en taxi raka vägen hem och där stod Johan och roddade med bagels…

…och mixade massa smoothies.

Johan hade ringt över Malin som låg i sovrummet och väntade som en liten överraskning. Eller världens bästa överraskning menar jag! Det kändes så lyxigt att vara tillbaka i Stockholm när jag fick sitta med mina två bästa och mumsa på livets frukost. Haha! Jag älskar de små skinkmackorna som Johan gjorde till mig. Jag är inte ett jättefan av avokado om det inte är i en guacamole, så därför fick jag en liten special. Nu var dock den här avokadoröran skitgod när jag smakade.

Efter några timmar av hemmamys tog jag och Malin oss ut på en liten promenad. Hon skulle hem och städa och jag hinna förbi Berghs slututställning ”AddX” innan den stängde för i år. Det var lite tråkigt att jag missade branschdagen som vanligtvis bjuder på så mycket röj. Den sista dagen som jag prickade in är verkligen död. Det är inte en enda student orkar stå vid sitt bås och presentera sitt slutprojekt och hela skolan känns rätt bakis. I feel them!

Men jag var glad ändå och fick lite ”hemlängtan”.

Jag tvingade med Malin som egentligen bara ville hem.

Och tog med henne en sväng in i alla installationer som byggts upp i skolan.

Vi hittade något ljudrum som kändes som en svartklubb.

Åh vad jag har saknat min bebis! Här i sitt esse till outfit. Haha!

Efter Berghs valde Mallan att ta sig hem och jag till Ångbåtsbryggan.

 Där jag beställde in en öl och ett glas mousserande.

Och mötte upp min babe!

  

Här ser ni två väldigt trötta personer och vi är extremt olika i det skicket. Jag blir jobbigt fnittrig och taggad medan Johan bara vill gå och lägga sig. Jag blev riktigt sur och precis då kom mina vänner Andrea och Niklas förbi för att hälsa. Räddarna i nöden!

Stockholm I’m back!

När vi kom hem tappade jag gnistan, sket i att packa upp väskorna och började titta på den svenska dramaserien Farang.

Som vi sedan fortsatte titta på över en bit grekiska lammfärsbiffar. Ris är bäst till men Johan har fått dille på pommes. Haha!

Igår kickade både jag och Johan igång dagen med ett träningspass, men på olika håll. Det känns så tråkigt att vara tillbaka på SATS! 

Jag måste tipsa om världens finaste och bästa träningsbyxor från H&M med superhög midja och mitt linne från Björn Borg med schysst brandad resårkant.

Efter det tog jag mig ut på stan för att ta pulsen på Stockholm och titta på skor. Dessa med rosa fluff var söta, men jag letar efter ett par med svart.

Någon som vet var jag hittar det? 

Och dessa klackar hos Zara var himla fina. Inte världens skönaste dock vilket blir = Köp inte.

När jag kom hem kollade jag på dokumentären ”Fallet Kevin” som var en kombination av fruktansvärd och skitbra. Se den!

Till middag blev det rester från lördagen 🙂 Jag tycker nästan all mat i sås smakar så mycket godare dagen efter.

Och runt 10-tiden gjorde jag mig redo för en saknad promenad runt kvarteret med podcast i örat och en godispåse som slutmål.

Det var en kort och fin helg <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Klickade hem dessa igår från scorett!!! 🙂 The white brand – Svart fluff och läppar!! Tipstips! http://www.scorett.se/dam/1063219/the-white-brand-sandaler-svart

  Johanna 2017-06-16 09:12:49
  Svara
 • Vart hittade du tofflorna med rosa fluff på? Sugen på att hugga ett par! 🙂

  Julia 2017-05-29 00:37:20
  Svara
 • Tofflor med svart fluff!: här: https://www.zalando.se/topshop-hoot-utomhustofflor-and-traeskor-tp721a0c4-q11.html

  och här!: https://www.zalando.se/steve-madden-softey-utomhustofflor-and-traeskor-black-st311f00a-q12.html

  Julia 2017-05-24 16:17:16
  Svara
 • var har du köpt byxorna? :))

  alice 2017-05-23 19:54:15
  Svara
 • Vilka är dina favvo godisar??? Önskeinlägg ?

  liv 2017-05-22 11:49:54
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!