Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Måndag i min iPhone

Igår mötte jag upp den här snäckan för att plåta lite bilder till ett väldigt härligt samarbete jag snart ska göra. Det är faktiskt skönast att be vänner som själva är i branschen att fota, jag blir för stressad annars.

Och så invigde jag min nya superfina väska från Coccinelle som jag fick av Zalando nu när jag kom hem. Ni ska få se bättre bilder på den!

På eftermiddagen mötte jag upp Cissan för skvaller om veckorna som gått och kärlek.

Avlutade gjorde jag med att springa förbi Beirut i Saluhallen och handla falafel, röror och tabbouleh.

Vardagen är snart precis som den ska. Nu är det bara jobbet som ska dra igång!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Henrietta!
  Först och främst – hejja dig för att du har börjat att lyssna på din kropp och ta hand om den och allt vad det innebär, kan inte ha varit helt lätt att ta det steget. Till min fråga – ditt hår!! Din hårfärg är helt perfekt och jag undrar var du går och slingar/färgar (om du gör det)? Och om du gör det, vad är din ”riktiga” hårfärg? Är nämligen lite sugen på att ljusa upp mitt hår lite..

  Agnes 2017-05-24 07:03:35
  Svara
 • De underbara byxorna! Where did u get them? :*

  Linnea 2017-05-23 15:14:00 http://nouw.com/polluxvega
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta