Måndag i min iPhone

Igår mötte jag upp den här snäckan för att plåta lite bilder till ett väldigt härligt samarbete jag snart ska göra. Det är faktiskt skönast att be vänner som själva är i branschen att fota, jag blir för stressad annars.

Och så invigde jag min nya superfina väska från Coccinelle som jag fick av Zalando nu när jag kom hem. Ni ska få se bättre bilder på den!

På eftermiddagen mötte jag upp Cissan för skvaller om veckorna som gått och kärlek.

Avlutade gjorde jag med att springa förbi Beirut i Saluhallen och handla falafel, röror och tabbouleh.

Vardagen är snart precis som den ska. Nu är det bara jobbet som ska dra igång!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Henrietta!
  Först och främst – hejja dig för att du har börjat att lyssna på din kropp och ta hand om den och allt vad det innebär, kan inte ha varit helt lätt att ta det steget. Till min fråga – ditt hår!! Din hårfärg är helt perfekt och jag undrar var du går och slingar/färgar (om du gör det)? Och om du gör det, vad är din ”riktiga” hårfärg? Är nämligen lite sugen på att ljusa upp mitt hår lite..

  Agnes 2017-05-24 07:03:35
  Svara
 • De underbara byxorna! Where did u get them? :*

  Linnea 2017-05-23 15:14:00 http://nouw.com/polluxvega
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!