Tisdagslyx.

Tisdagslyx x 2 – Igår när allas jobbdag var slut sprang jag bort till H&Ms kontor där bästis jobbar för att ta en gemensam promenad med henne hem till hennes crib på St Eriksplan.

 På vägen hem presenterade jag ett förslag på en vegetarisk middag som fick ett OK och vi stannade till på Cajsa Warg för att handla en sås jag ville addera. Det var första gången jag var där och det var som föreställt en dröm. Var har vi någonting liknande på Östermalm? Hoho?

  

Vi handlade aubergine, halloumi, snack paprika, rödlök, citron, basilika, avokado och Cajsa Wargs hummus.

Vi saltade auberginen och lät den vattna ur, sedan stekte jag den i rikligt med olivolja och vitlök. Halloumin stektes med citron och körsbärstomaterna tillsammans med rödlök och vitlök. Låter det gott? Peppra allting med chili och salt!

Pistagenötterna fick också lite kulör i pannan.

Mallan gillar glitter och glam precis lika mycket som jag, och hemma hos henne stod de sötaste sandalerna jag sett på länge. Från Zara i Amsterdam, men borde ju finnas här hemma också?

Och vips så var middagen klar! I salladen hade vi gröna blad, basilika, gurka, sugersnaps och rödlök. Sedan toppade vi med de varma tomaterna, auberginen, halloumin, krossade pistagenötter och massa massa pressad citron.

Hej lilla sommartallrik!

Hummusen från Cajsa W var värd varenda krona! Smakrik och krämig, inte rinnig som så många andra.

Sedan tog vi en godispåse och varsin kaffe och satte oss på Mallans uteplats. Vi kombinerade fikat med att måla naglarna, prata nyheter, kärlek och planera vår vecka i Frankrike där mitt gos har ställe.

Mysigt med tisdag i ett somrigt Stockholm!

Vad händer idag då? Det är härligt att nästan alla är lediga i morgon, för det betyder att det blir lite galej på stan ikväll. Var vet jag inte, men en drink eller två blir det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Ifall det är hummusen på bilden (i burken) så är det inte Kajsa Wargs utan Sevan (?) och finns i de flesta vanliga matbutiker, så slipper du ta dig dit särskilt för den. Och betala mer än vad den kostar 🙂

  Miriam 2017-05-24 21:30:46
  Svara
  • Svar på Miriams kommentar.

   Vi köpte den innan vi kom till Cajsa Warg och så blev det två. Jag tycker Cajsas är 200 gånger mer värd än någon med massa dåliga ingredienser i. Sevans är sådär faktiskt! Men jag hade ju aldrig ljugit om att ta en Hummus jag inte tagit 🙂

   henrietta 2017-05-25 10:42:11
   Svara
 • Alltså dina skor?! Måste genast ta en sväng till Zara

  Amanda i Cali 2017-05-24 20:55:57 https://www.nouw.com/amandanst
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!