Nudellax, Insta following & snart drabbas 50% av cancer.

En kall laxsallad med nudlar och smaker av asien som jag vill äta i morgon kväll.

Här hittar ni receptet om ni också är sugna på lax!

En intressant krönika för alla som jobbar eller vill jobba med marknadsföring. Det är sjukt många bolag som inte fattar grejen med Instagram och här förklarar Erik det bra varför man måste tänka om.

Läs den här!

Något nytt och kul i Stockholm? Yup! Baileys (som jag älskar!!) kör ett co-lab med It’s Cold Brew på Södermalm i dagarna. De kommer att hålla hus på Morfar Ginko på Swedenborgsgatan från den 31 maj till 4 juni. Jag har länge velat gå till Morfar Ginko och nu när det serveras massa goda och iskalla kaffedrinkar fick jag ytterligare en anledning.

Vill man gå en kaffekurs köper man biljetter HÄR!

Ett. Jag är helt fast i Bookbeat och har faktiskt övergett podd-appen för en stund.

Två. Jag är förälskad i boken Food Pharmacy som jag lyssnar på just nu. Jag brukar inte gilla massa nyttighetssnack och tror inte på hitte-på om vad som får oss att leva längre, men Mia Clase och Lina Nertby Aurell som skrivit boken har verkligen fångat mig. Det är ärligt, klokt och överkomligt. Bokens innehåll är också väldigt enkelt att ta emot och jag ska från och med nu börja leva mer efter deras vetskap och råd. Visste ni att om vi äter som vi gör idag kommer varannan person drabbas av cancer 2050… Idag är vi uppe på 1 av 3… 

Köp boken här! Eller ladda ned Bookbeat!

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • men snälla sprid inte sån där propaganda om att man kan ”äta bort” cancer. Visst det kan förebyggas i vissa fall men det är inte en faktor till att man får cancer. Man kan vara den hälsosammaste personen och ändå få cancer. Kroppen är lite mer komplicerad.
  snälla va inte så jävla dum och köp allt de säger.

  lovisa 2017-05-26 08:35:10
  Svara
  • Svar på lovisas kommentar.

   ”Jävla dum”…. härlig ton! Jag säger att JAG köper det de säger och såklart även den mest hälsosamma kan drabbas av sjukdomar, men de förklarar hur man kan jobba på allra bästa sätt mot det. Jag tycker de har en sund syn på hälsa!

   henrietta 2017-05-26 09:40:42
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!