Onsdagsburgare på Le Shed med fettig klänning.

Att man fick vakna upp till fredagsfeeling igår när det var onsdag, det var ju himla härligt! Mitt enda bekymmer igår var bara att jag vaknade upp med en megaläpp pga en vidrig finne.

Men jag sket i att sminka över den och gav ut i träningskläder för att möta upp min saknade Lisa Sprigg. Världens bästa Lisa!

Ni får inte missa hennes blogg <3

Runt 4-tiden när mina vänner hade slutat jobbet mötte jag upp Malin och Cissi på Diplomat för lite oliver, dryck och skvaller. Malin drog storys som fick både mig och Cissi att gråta av skratt och onsdagen kändes härlig.

Vi fastnade även i vårt grannbords diskussioner med vänstra örat. Fasen så intressant det kan vara ibland.

Vid normal AW-tid mötte jag upp Johan och Göteborg på Humlan Bar. Våra vänner Richard, Alexander, Carl och Alex har öppnat ett hamburgerhak i Verbier som har blivit en megahit, och igår invigdes deras ”Le Shed Pop-up” som de kör just i Humlan hela sommaren. SÅ KUL! Bye Bye Taco Truck!

Alla sa: ”Bästa burgaren jag smakat”. Jag har dock en liten hatkärlek till burgaren på bild, den förstörde nämligen min fina klänning med sin saft. Buhu! Men en bra burgare ska ju vara saftig…

Det bästa med Le Shed? TILLBEHÖREN! En liten Asian twist på allting och till deras padrons pepprade med sesamfrön fick man en fantastisk asiatisk dippsås.

Gå hit! Lätt sommarens bästa ställe för kul och mysigt häng!

En enkelt knut fick bli lösningen för kvällens look med hamburgersaft.

Jag och Johan trampade sedan bort till Nybrogatan 38 där vi avslutade kvällen.

På den här bilden var jag så lycklig över mitt köp av ett paket Fisherman Friends. Sådan typ av lycka betyder att det är en riktigt bra dag.

Nu sitter jag i soffan och försöker torka efter en dusch. Malin kommer snart hit och så ska vi gå bort till Gröna Lund för lite lek ? JAG ÄR SÅ TAGGAD! Någon mer som är där idag?

Puss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!