En sommarkvälls look.

Aj aj aj såg det slutade igår, eller så kanske jag borde säga ”oj så fantastiskt kul kvällen blev!”. Jag väljer det sistnämnda. Jag och Mallan fick bord på Nybrogatan 38’s uteservering och där slog vi till på varsin firre med musselskum och gulbetor. Så himla god! Sedan trillade vi bort till Humlan Bar och Le Shed där gänget hade gjort sig hemmastadda sedan några timmar tillbaka. Vidare for vi till både Mono och Wall och så avslutade vi med Calzone och en påse socker från 7-Eleven. Det var en fin sommarkväll! Jag dansade så mycket att min vita skjorta blev genomskinlig av svett. Fräscht!

Haha! Var det någon som såg min Instastory med killen vi träffade utanför Sturecompagniet? Gråter av tanken på den konversationen. 

På mig: Jeans från Zara, guldskor från H&M (finns på rean!!), pälsjacka från Tiger, väska från Coccinelle och tomatscarf från Gant. Alltså pälsjackan var tyvärr ett måste igår. Vi bjöds ju inte spansk kvällsvärme direkt….

Ikväll skulle jag egentligen hänga på en balkong med Lisa och Pålle, men jag är för trött för allting idag och har ont i halsen. Jag börjar ju jobba på måndag och känner att jag behöver ta det lugnt ikväll.

Nu ska jag slänga ihop lite taco av ingredienserna som Johan nyss kom hem och levererade. Gullungen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!