1:a dagen på nya jobbet.

Första dagen på jobbet och här sitter jag och pluggar på, dricker kaffe och käkar banan i en fin myshörna <3 

Tänk att några veckors vila kunde få mig att bli SÅ SJUKT JÄKLA TAGGAD på jobb! Ni måste förstå… Alltså jag är så taggad att jag typ inte känner för att resa iväg i sommar, men jag har lovat både Malin och Johan. Haha! Det är lite kul att typ ingen har kunnat gissa var jag befinner mig idag när jag har kört en liten hint på InstaStory. Jag tänkte att jag själv skulle försöka komma på plats först innan jag berättar för er var det är jag är och ska hänga i sommar.

Jag valde faktiskt mellan tre helt fantastiska arbetsplatser där jag vet att både jobb och kultur lirar med vad jag känner, tycker och vill, men nu befinner jag mig hos dem som gav mig bäst feeling och jag känner ”bra jäkla start på sommaren!”.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Absolut?????

  Emma 2017-05-29 20:26:39
  Svara
 • Jag tror jag vet eftersom Louilouie hade med dig i sin instastory från lunchen 😉 Men skriver inte det här då! Kul att du är så taggad på nytt jobb. Hoppas jag får tillbaka min pepp efter min vila under pågående sjukskrivning 🙂
  // en hyfsat ny bloggläsare

  Gabriella 2017-05-29 19:17:12
  Svara
 • Vart är jeansen ifrån som du har på dig med en svart liten jacka? Perfekta … ?

  Petra 2017-05-29 17:35:10
  Svara
  • Svar på Petras kommentar.

   De är underbara! Från Zara förra året, men jag såg ett par liknande där här om dagen! Puss

   henrietta 2017-05-30 14:14:08
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!