Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Lyxbuffé på 7e våningen & Elaine Eksvärd är en stjärna.

Att starta dagen med lite nagelmålning händer inte varje dag i mitt liv vill jag lova, men jag var lite pepp på att vara lite extra fräsch första dagen på jobbet.

Jag började att möta upp min kollega för en skinkmacka och smoothie innan vi slog oss ned för att lyssna på fantastiska Elaine Eksvärd som tipsade om hur vi ska föra oss i det sociala på jobbet, men också i vardagen. Gud så mycket det är man inte vet eller kan om att tala. När man väl får de fina knepen presenterade för sig känns de så självklara, men väl i stunden vet man inte alls.

Elaine fick i samma stund som hon stod på scen en statisk skickad till sig om vilka situationer vi svenskar tycker att det är värst att tala. Jag minns inte ordningen på alla men att göra slut med en vän eller kärlek låg i toppen, även att skryta / pitcha sig själv, erkänna misstag samt prata med tystlåtna / översociala.

Efter föreläsningen sprang jag fram och uttryckte min kärlek till henne och hennes bok och hade svårt att hålla tårarna inne. Pju så cool hon är!

Jag kände mig så fin i mina nya skor med vit päls från Flattered.

Timmarna gick fort och helt plötsligt satt jag i matsalen, eller på matsalens balkong, och käkade thaisoppa med räkor och svamp tillsammans med mina kollegor. Till efterrätt blev det ett fat med vattenmelon som var en del av den megastora salladsbuffén. Trevlig måndagslunch! Mellan tuggorna diskuterade vi fördelarna med att jobba under sommaren och hur stort man ser på det här med att gifta sig. Jag kände i samma stund att ”ååååh så mysigt det här är!”.

Efter lunchen pepprades jag med massa information om projektet som jag ska jobba med under sommaren och vid tretiden satt jag med 100 frågor i min skalle. Precis så som det ska vara första dagen på ett nytt jobb.

Jag avslutade dagen med en grön banan (viktigt!) och en Nespresso i en myshörna som jag hittade på våning 6. Där jag satt och läste på om bolaget och njöt av utsikten.

På vägen hem lyssnade jag vidare på Foodpharmacy och fick feeling för en grön supersmoothie som ska vara bra för tarmen, sötsuget och allt annat i kroppen. Jag sprang in på min Hemköp och köpte med mig selleri, persilja, citron, ingefära, mangold, Pink Lady-äpplen och avokado som jag slängde ned i mixen med lite vatten fort jag kom innanför dörren. Mums blev den! Perfekt att ha ståendes i kylen i morgon bitti när det vankas frukost.

Sedan fyllde jag upp salladen från gårdagen och toppade med extra pistagenötter. 

Och Johan kom hem och stekte asiatiska köttbullar som han fick äta medan jag åt rest-fisken.

Nu sitter han där på min favoritplats och väntar på att jag ska poppa popcorn som vi ska ha till Biggest Loser. Någon mer som kollar? Jag hejar på Simon <3 Kaxig, men samtidigt så snäll och är helt klart den som kämpar mest av alla på campet.

Nu ska det poppas, så vi hörs i morgon babes! 

PS1. Jag sitter och fixar med Youtube i dagarna och lovar att svara på alla frågor som är kvar från frågestunden. 

PS2. I morgon måste ni kika in för att få tips om en så himla fin outfit. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Imane Asry
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand