Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

2 ledtrådar & ett förlåt!

Men åh så frånvarande jag har varit dessa dagar! Men ni vet när man är ny på jobbet eller i skolan… Då är man både lite extra trött när dagen är slut och så är det helt omöjligt att få en lucka över till att skriva ett blogginlägg under dagen. Dessa dagar har jag lagt all min energi på att allt lära mig saker om företaget jag befinner mig hos och namn på alla mina blivande vänner. Det är faktiskt bara en person som har gissat rätt på var jag befinner mig just nu och det finns inte bland några kommentarer, det var på Instastory. Det är verkligen inte självklart, men nedan får ni två ledtrådar:

Ja ni…. 😉

Men vet ni vad?
Ikväll när jag kommer hem från Metro Modes AW lovar jag att bjuda på en REJÄL uppdatering och berätta lite mer om vad som händer i livet. Och hädanefter lovar jag minst 2 inlägg om dagen. Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Absolut HK? 😀

  Jossan 2017-06-01 20:27:02
  Svara
 • Absolut!!

  Felicia 2017-06-01 19:44:01
  Svara
 • Var det jag som gissade rätt men det var inte själva företaget utan var ni har ert kontor.:)

  Demet 2017-06-01 18:24:14
  Svara
 • Jag har en vild gissning på Tv4 (eller kanske Bonnier…) men verkligen spontan tanke! Dock baserat på Instastories men nu blev jag osäker efter de här bilderna…. hursomhelst; Så kul att du verkar trivas och tycker det är roligt, det är en så himla härlig känsla det dj beskriver, de där första dagarna på nytt ställe. Kram!

  Rebecca 2017-06-01 16:29:40
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Sophia Anderberg
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Pamela Bellafesta