MITT NYA JOBB <3

Nu efter 5 dagar i arbete kan jag väl berätta var det är jag håller hus och var jag har börjat jobba.

Många av er har gissat på Absolut, vilket till viss del är korrekt, men ändå absolut inte.

Minns ni min gamla partner in crime Lisa Rytter? Om inte så var det Lisa som anställde mig på Wrapp och sedan lärde mig allt hon kunde under en längre tid. När hon sorgligt nog lämnade tog jag över och efter det blev det ju PR på Ivyrevel för min del. Hon själv startade bolag med bl.a min vän Maryam och Sofi Fahrman, ni vet Left or Right, och så har hon främst drivit byrån Marvelous som är en del av mediebyrån IUM. Hon är för jäkla cool den här kvinnan och min fina vän! Och det är där jag hänger nu. Jag har alltså gått över till byråsidan som projektledare och det känns förbannat bra! Hej Marvelous!

Här vi vi en riktigt fin #TB från tiden på Wrapp

 Nu under sommaren kommer jag dock att hänga på The Absolut Company till 100 % som konsult för att stötta upp en stor global kampanj för Malibu #Because Summer, men sedan kommer jag placeras inne i Sturegallerian och jobba med flera av Mrvls roliga kunder. Jag ser fram emot sommaren här på Absolut som är ett så himla trevligt och piggt företag, men jag ser minst lika mycket fram emot hösten och vad som komma skall på Marvelous. Det är en snabbt växande byrå med stora planer, möjligheter och väldigt mycket vilja.

Det bästa? Alla känns så genuina, varma och smarta.

Nu ropar någon att det är hej då-fika vid pingisbordet och det vill jag inte missa!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Välkommen in i teamet Henrietta, så kul att ha sig med och vilken sommar vi ska ha! Absolut asbra!

  Louise Johannesson 2017-06-02 16:15:58
  Svara
 • Hej henrie! Hoppas allt är nice som fan och välkommen hem!
  Jag ville bara berätta att det är bestämt att Stureplan ska rivas. Dels vi på svenska brasserier mfl jobbar för att dels få påskrifter med mer för dels stoppa rivningen av Stureplan samt även hitta andra bättre lösning på detta. All info står på hemsidan. Jag skriver till dig dels för att jag älskar Stureplan och framför allt sturehof och vill inte att hela Stureplan ska vara en krater i 10 år för att de ska bli ett stort köpcenter istället.
  Både du o Johan bor ju dessutom i närheten.
  All info finns här på hemsidan, läs gärna, skriv under och dela gärna!

  Tusen tack
  Evelina

  Startsida

  Evelina 2017-06-02 15:53:58
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!