Hurra! Lördag!

Skinnacka & Flare byxor – Zara / Kavaj – H&M / Väska – Coccinelle 

Hurra! Det är lördag! Jag hade egentligen tänkt gå till gymmet och börja dagen med ett löppass, men eftersom det råkade bli 1 härlig mil i går efter bilderna ovan togs säger kroppen ”Nej nej nej!” idag. Jag tänker istället ta mig ut på stan för lunch och efter det blir det någon slags för-prepp-drink med Johan och min kompis Max innan vi åker hem till Carro och Jesper för kalas.

Ses vi ute ikväll? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Alltså måste bara säga hur glad jag är som hittat din blogg och dig! Du är så inspirerande och man blir alltid lika glad och peppad av att gå in här eller titta på dina instastories. Jag har själv gått igenom en period med ätstörningar och när jag läste dina inlägg om det satt jag med tårarna rinnande på kinderna, kände igen mig så väl. Så okej, man blir inte bara glad utan även väldigt berörd 🙂 Tack snälla för en superbra blogg! Och till en annan grej, kan du inte visa lite mer bilder från er fantastiska lägenhet?

  Kram! <3

  Petra 2017-06-04 18:24:33 http://nouw.com/poppy
  Svara
 • Vart är ditt fina set med kavaj och shorts ifrån? Som du hade på dig igår? Fantastiskt fint!

  Lisa 2017-06-04 17:25:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!