Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Förlåt för igår & våffelonsdag!

Den här söndagen har varit den värsta i mitt liv, men enligt Johan borde jag säga den bästa. Min kväll igår blev lite lulligare än tänkt och jag ber hemskt mycket om ursäkt för de fruktansvärt o-charmiga filmerna jag publicerade på InstaStory inatt…. Jag minns inte det och har haft megaångest över mitt beteende idag. Varför finns det ingen inställning som gör att det inte går att publicera när man är onykter och dum? Hör mig Instagram! Jag gillar inte att tappa kontrollen och avskyr att må som en gammal banan dagen efter.

Men kul hade jag! 

Jag vaknade vid 14.00, slängde mig i soffan, slog på en ny version av filmen Tzatsiki, Johan bjöd på ett pizza break och så Lejonkungen på det. Johan tycker det är väldigt skönt när jag inte är en duracellkanin och har njutit av att se mig ligga inne hela dagen. Det har nämligen aldrig hänt tidigare!

Ny vecka och nya tag! Så här har jag planerat den hittills:

Måndag: Det är klämdag och jag är alltså ledig från jobbet. Så jag tänkte köra ett benpass på gymmet, gå och handla vår matbords-matta och på kvällen ska vi hem till Philip och Ellinor för att fira Phille som fyller år.

Tisdag: Ett spännande möte som kan leda till roliga saker och sedan middag på Tapir – en ny restaurang som öppnat på vår gata.

Onsdag: Jobb och på kvällen ska jag ta mig till Haymarket där bästa Yollibox styr mingel med provsmakning på deras nya koncept som de gör i samarbete med Café Gretas. Våfflor och Yolli-glass sägs vara kombinationen. WOOO!

Torsdag: En lunch inbokad med en av er läsare – Så kul! Och på kvällen tar jag med mig Mallan till Sturehof som fyller 120+.

Fredag: Jag inleder helgen med kalas!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Neeej ha inte ångest för det! Alla är man lite knasig ibland 🙂
  Gillar din blogg, insta och sin stil. Väldigt inspirerande! You go! Kjamiz

  Maria 2017-06-05 21:35:16
  Svara
 • NEJ ha inte ångest över det!<33

  Elin 2017-06-05 14:43:08
  Svara
 • Inget att ha ångest över! SÅ mänskligt och tänk på att du hade en grym kväll istället. Nu är det måndag och helgen är bakom dig. Keep up the good work, fan av dina instastories /Amanda

  Amanda 2017-06-05 13:58:56 http://www.instagram.com/astin_amanda
  Svara
 • Men åh jag vill också gå på lunch med dig. 🙂 Tycker dina instastories var mänskliga inget att skämmas över.

  Demet 2017-06-04 23:16:33
  Svara
 • såg dig på v inatt tänkte hälsa men kändes lite för stalkigt haha! dina stories var inget alls du ska må dåligt av!!!! KRAAAAM från ditt största fan

  klara 2017-06-04 22:31:13
  Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Evelina Andersson
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
Sophia Anderberg
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand