Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

5 fina saker från min dag.

ETT: Jag har gjort min arbetsdag nummer 6 efter 2 månaders arbetsvila.

Det känns förbannat skönt att vara tillbaka i jobbet igen. Dessa månader var så bra för mig, för de gav mig tid till att reflektera över mina känslor, min vilja och framtid, och gav mig tillbaka den styrka som alltid har funnits i mig. Ni vet den där hungern som gör att man vill göra ALLTING i hela världen. Och nej, jag gråter inte över miljön jag jobbar i. Ett litet eftermiddagsrace i baren lixom.TVÅ: Jag har redan hunnit fatta att jag har en härlig kollega att dela min kärlek till InstaStory med.

Jag tycker att det är så viktigt att lära känna sina kollegor på ett personligt plan, så man faktiskt kan bli ledsen, superduperglad, enkelt kunna visa varandra förståelse om någonting händer, känna sig hemma från morgon till kväll, osv. Ni vet ju att jag gillar ju att småretas på Instagram och att jag nu har en kollega att dela det med känns lovande för min framtid här.

TRE: Druckit vin med Annika som är en av mina favorittjejer i hela världen. Vi lärde känna varandra på Berghs och det är jag så glad för. Nu har hon blivit entreprenör!! 

Och när jag satt här kände jag mig så lycklig. Jag visste att Annika skulle komma lite extra sprudlande och taggad då hon och hennes kille Nicke startat ett eget företag som från start har gått över alla förväntningar. Jag ska vara en liten del av det, så jag lovar att ni ska få höra mer om det i detalj. Det är en helt magiskt smart tjänst / produkt och jag är oerhört stolt över henne. Så coolt att få sitta och snacka om kompisars bolag över ett glas vin en onsdag. FYRA: Jag fick vänta ett jäkla tag på att donnan skulle komma, men jag blev så lycklig när jag kände hur sommarkänslorna tog över.

Vanligtvis hade jag kanske blivit lite putt i en 30 minuters väntan, men det kom aldrig. Jag vet att det är sommaren och alla fina känslor den här årstiden ger mig. Jag satt bara och njöt i min ensamhet och såg det positivt i att mitt bubbel hann bubbla ur lite… Jag gillar inte för mycket.

FEM: Jag kom hem till en blomkålssoppa. 

Jag kunde inte blivit gladare när jag klev innanför dörren runt niotiden, lite frusen, och fick se en varm tallrik stå framdukad på bordet. Bäst är han den där Johan!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand