Ångest de luxe i puffig skjorta.

Kappa – Tiger / Guldskor – H&M / Solbrillor – Monki / Väska – Coccinelle

I skrivande stund spöregnar det och åskar på ett nästan obehagligt sätt. Ja jag är rädd för åska. Skönt att jag hann få njuta av dagen i sommarvärde i några timmar i alla fall. Min nya skjorta från Zara var nästan för varm för dagens myshäng på stan med Ellinor, men fin är den. Jag älskar de stora puffiga armarna, den gosiga kvalitén (äntligen Zara!) och det tjocka skärpet i midjan. Det är så fint med randigt också! Johan sa ”Den ser ut som någon du redan har”, men vem kan äga för många skjortor?

Tidigare idag hade jag ångest över att jag inte vågar spendera kvällen på någon av de två fullproppade arenorna, men just nu känner jag mig väldigt till freds med det. Skönt! Jag minns för några år sedan när jag inte vågade tacka nej till saker bara för att inte bli avundsjuk, utstött eller ses som tråkig. Det var jobbigt att vara ung ibland!

Och på tal om ljuvliga skjortor med puffiga armar – Asos levererar just nu:

Den här för en schysst peng.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!