Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Ångest de luxe i puffig skjorta.

Kappa – Tiger / Guldskor – H&M / Solbrillor – Monki / Väska – Coccinelle

I skrivande stund spöregnar det och åskar på ett nästan obehagligt sätt. Ja jag är rädd för åska. Skönt att jag hann få njuta av dagen i sommarvärde i några timmar i alla fall. Min nya skjorta från Zara var nästan för varm för dagens myshäng på stan med Ellinor, men fin är den. Jag älskar de stora puffiga armarna, den gosiga kvalitén (äntligen Zara!) och det tjocka skärpet i midjan. Det är så fint med randigt också! Johan sa ”Den ser ut som någon du redan har”, men vem kan äga för många skjortor?

Tidigare idag hade jag ångest över att jag inte vågar spendera kvällen på någon av de två fullproppade arenorna, men just nu känner jag mig väldigt till freds med det. Skönt! Jag minns för några år sedan när jag inte vågade tacka nej till saker bara för att inte bli avundsjuk, utstött eller ses som tråkig. Det var jobbigt att vara ung ibland!

Och på tal om ljuvliga skjortor med puffiga armar – Asos levererar just nu:

Den här för en schysst peng.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
By Momo
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind