Sundhetsfestaren, MENS & jag skrattar till tårar.

Då var det tisdag och dags för det återkommande vecko-snacket.

Inatt när jag inte kunde somnade slog jag på det första avsnittet av Skäringer & Mannheimer. Alltså – HAHAH! Snacka om att det blev svårare att somna. Jag låg och garvade så högt att Johan vaknade och på vägen till jobbet idag tror jag nog alla jag passerade undrade vad som hänt. Jag kan skratta högt till Fredagspodden, men den här podcasten får mig till ASGARV. De pratar om vardagssituationer, lyxlivet, kändisskapet och kvinnor på ett fantastiskt kul och avslappnat sätt. I första avsnittet diskuterar de kvinnor som åker till NY och varför de har svårt för sådana typer av resor:

Mannheimer: Jag kan känna den här grejen…. Vi är i NY och jag vet att vi ska gå ut en kvälll. Då tar jag den här lite fina Hunky Dory-toppen som jag ska ha till mina silverbyxor. Tänker jag. 

Mannheimer: Men då kan Jeanette ha exakt den Hunky Dory-toppen…. Men på RELAXEN.

Skäringer: ….Som du ska ha till finklädsel. Och så ska hon ha det till sneakers och lite schysst slitna jeans. Och det är lixom bara en dagsgrej. Ja tackar ja. Den hade du gått och köpt för dyra pengar en eftermiddag på NK där du gått och rafsat. 

Skäringer: Och när du kommer där, ja då har de andra det lite mer cocktail med pumps. Lite mer så. 

Mia är och kommer alltid vara en förebild för mig. God, I love her!

Förra veckan tipsade jag om ICAs framtidsrapport, men nu har jag grottat ned mig i det som presenteras i Harrys trendrapport. Harrys av alla ställen gör alltså en trendrapport…  De presenterar fenomen som vaknat till liv och som kommer spela stor roll i framtiden, även tillväxttrender som skapar affärsmöjligheter – Hur kan man bemöta sundhetsfestaren? Och hur är den? Gamification osv.

Läs den om du gillar att läsa om mat eller kanske jobbar med det!

Jaha, då var det snart slutet på månaden och det betyder att jag snart får mens. SUCK! Eller får man ens säga det ordet? Jag blev påmind om en intressant grej när jag lyssande på Skäringer & Mannheimer – Hade killar haft mens skulle skydd vara gratis. 78 300 kr kostar det extra att vara tjej. Är inte det sjukt? Jag tycker att Veckorevyn har gjort en både rolig och realistisk punktlista över hur det här med mens skulle vara och killar skulle vara drabbade.

Vem hör man av sig till om man vill införa gratis mensskydd?

Paella är en av maträtterna på min Top 5, men att köra blomkål som ris ibland tror jag Food Pharmacy skulle gilla. Blomkål är ju en supergrönsak och känns kul att få äta på det här sättet!

Recept av Iamafoodblog.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!