Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Tisdag i 10 bilder: Jordgubbar? Kommer!

När jag vaknade idag kom jag på att jag i helgen var och hämtade ut ett paket från Jane Kønig, och sedan glömt att öppna det. Så morgonen bjöd på något i stil med en namnsdags-känsla och titta så fin lite brosch som gömde sig där då! Och i rosa. Mitt känsliga och rätt hårda morgonhumör blev alldeles mjukt.

Efter en kaffe och lite nät-skroll satte jag Mia Skäringer i mina öron och trampade ut i regnet för en promenad ut mot Djurgården.

Jag slängde av mig min Stutterheim i en soffa inne på Spritmuseet, för där skulle Malibu och Kahlúa hålla en hel dags team meeting. Kul! Jag ska ju bara vara på The Absolut Co. över sommaren, men vem tackar nej till inspiration och att lära känna två spännande varumärken lite bättre? Och jordgubbsfrulle. Nej ni, sådant missar jag inte.

Jahopp… Hur tänkte man här då? Äppelmust och lite outfit i spegel i en kombination.

Sedan satte jag mig ned bredvid min kollega Mats och fick förklara det här med att jag driver en blogg på sidan av jobbet. Det blev så när jag var ”tvungen” att fota våra frukosttallrikar på det rosa marmorbordet.

Efter godsakerna gick vi in på resultat, planer, mål och inspiration. Vi fick bl.a lyssna på Karl Kajbjer från Carat som pratade om hur man får varumärken att växa.

På lunchen serverades vi kött med potatis och kål som var superb. Jag föredrar som ni vet att inte käka kött och speciellt inte till lunch. Det gör mig så tung. Men eftersom jag hade glömt meddela detta fick jag njuta av det som bjöds. Jag och mitt sällskap snackade inredning ända från brödbiten till kaffet och jag fick skryta med att jag lyckades buda hem två så fina nattduksbord i går kväll.

Väl hemma igen fortsatte min namnsdags-feeling med flera godbitar hängandes på dörren. Mina grannar har börjat skratta åt de dagliga dörrpåsarna nu har jag förstått, så jag funderar på att dela med mig snart..

Innanför dörren packade jag upp dessa fat som jag fyndade på Mio igår. Står det 50% så är jag helt klart där och rafsar lite. Mio alltså…. De kan!

Johan: ”Vilken fin bricka!”….
Jag: ”Jaha, jag tänkte att vi skulle äta på dem…”

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand