Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Jag är en klok vän!

Jag lever fortfarande på att Pålle igår klockan 23.00 sa: ”Du är faktiskt min allra klokaste vän”. Just därför har jag gått runt och känt mig så himla klok och bra idag. Se känslan i bilden. I morgon fyller Johan år och som vanligt är det här med presenter lite jobbigt. Förra året fick han en överraskningsfest och ett par Gucci-loafers (som han knappt använt!), men så snitsigt blir det inte i morgon. Vi ska gå och käka på en restaurang jag ser fram emot att besöka och så blir det väl någon slags skönsång på morgonkvisten.

Just nu står jag här i baren på jobbet och kikar på en ice coffee photoshoot för Kahlua. Oerhört läskande en het dag som denna! Om någon timma åker jag in till stan och möter upp Issa för mat och vin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad är det för fint du har på dig?! Visa! Du är alltid så vacker <3

  Fanny 2017-06-16 18:21:55
  Svara
 • Hej!
  Du har ju den minsta modellen av Mulberrys Lily. Jag undrar vad som får plats i den? Får mobil och korthållare plats? 🙂

  Susanna 2017-06-15 22:50:01
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind