Jag är en klok vän!

Jag lever fortfarande på att Pålle igår klockan 23.00 sa: ”Du är faktiskt min allra klokaste vän”. Just därför har jag gått runt och känt mig så himla klok och bra idag. Se känslan i bilden. I morgon fyller Johan år och som vanligt är det här med presenter lite jobbigt. Förra året fick han en överraskningsfest och ett par Gucci-loafers (som han knappt använt!), men så snitsigt blir det inte i morgon. Vi ska gå och käka på en restaurang jag ser fram emot att besöka och så blir det väl någon slags skönsång på morgonkvisten.

Just nu står jag här i baren på jobbet och kikar på en ice coffee photoshoot för Kahlua. Oerhört läskande en het dag som denna! Om någon timma åker jag in till stan och möter upp Issa för mat och vin.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Vad är det för fint du har på dig?! Visa! Du är alltid så vacker <3

  Fanny 2017-06-16 18:21:55
  Svara
 • Hej!
  Du har ju den minsta modellen av Mulberrys Lily. Jag undrar vad som får plats i den? Får mobil och korthållare plats? 🙂

  Susanna 2017-06-15 22:50:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!