New in: Galen matta från Layered

Idag anlände ett paket från Layered som jag spänt gått och väntat på i några veckor….

OBS!! Tänk bort stolarna som inte är våra. Det är föreningens stolar från källaren som vi har lånat sålänge tills vi har hittat vilka stolar vi ska ha.

Då var den äntligen på plats, min älskade matta från Layered <3 

Jag och Johan har, som ni vet, verkligen dragit ut på det här med att få ordning här hemma, men vi är så himla måna om att varje möbel / detalj ska bli helt perfekt. Nu när matta nummer 3 är på plats känns allting som saknar plötsligt mycket enklare att hitta. Jag kan nu se vilka stolar det är som vi ska ha, vilken byrå och vilka tavlor. Underbar känsla! Johan har fått ta ansvar för sovrummet, så detta rum är mitt projekt och hittills känner jag mig mer än nöjd. Det börjar ta form och bli till det rum som jag har sett framför mig från start.

Vi tyckte att det var supersvårt att välja vilken matta vi skulle ha bland Layereds grymma utbud, men det slutade med den här som tydligen är den matta som ingen riktigt vågar köpa. Nu är vårt hem ett livs levande bevis på att den gör sig såååå fin hemma i en vit Stockholmslägenhet. Den får verkligen rummet att poppa!

Nu ska det roddas fest. Who wants to be my first guest? 😉

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Så snyggt med mattan! Vart kommer ert fina bord ifrån? Letar som en galning efter snyggt matbord men det är så svårt!

  Matilda 2017-06-21 23:44:01
  Svara
 • Jättefin matta!! Undrar dock vart blusen du hade på dig i instagramstoryn där du länkade till det här inlägget är ifrån?

  jasmine 2017-06-21 23:42:41
  Svara
 • Woooow vad bra den passande in!! Tar verkligen upp alla färger och så fin till lampan!

  Catharina 2017-06-21 20:18:27
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!