Yogi night before Ystad.

Igår när vi tuffade in i Linköpings City var det inga glada miner från varken mig eller Johan. Hungern hade vunnit över oss. Vi åkte direkt in till den omtalade bargatan och stannade till på Yogi för att köpa med oss mat. Jag måste tillägga: Yogi slår alla Stockholms indiska restauranger på fingrarna och så är det hälften så dyrt. Wiiin!

Hos mamma och pappa var det bara ena syrran hemma, men pappa (som är på Mallis med mamma!) var såklart med på ett hörn genom alla hans nya träd som både finns ute och inne. Det är värst inne… han älskar träd så mycket att han har fått placera vissa i badkaret för att få rum för alla.

Och detta smarriga bord dukade vi sedan upp av alla lådor från Yogi: mört lamm i en spenatsås, chicken tikka, auberginecurry, naanbröd med nötter och russin och papadums.

Efter middagen satt jag och syrran på balkongen i timmar och pratade om livet. Jag hade kunnat sitta i dagar med tanke på att vi aldrig hinner ses. Hon bor i Jönköping, Alexandra i Lund och jag Stockholm. Senast jag var hemma var i julas….

Älskade lil sis <3

Och idag vaknade vi redan vid 06.00 av att syrran chockerande nog stod och roddade färdfrulle till oss. Dröm! Vi är påväg ned till vår vän Truls landställe i Ystad, så färdkost är ett måste om vi vill vara levande när vi är framme och ska gå på festen.

Vi hörs senare <3 Jag har så förbannat dåligt wi-fi här!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Snygging måste bara fråga dina solglasögon är de acne? Vet du var modellen heter? Dins vita Superga skor med platå är de i skinn eller tyg?? Älskar din stil och blir alltid så inspirerad. Kram

  Ingrid 2017-06-24 16:04:28
  Svara
  • Svar på Ingrids kommentar.

   Hej going! De är tyvärr några år gamla… Finns inte kvar 🙁 De är i tyg. Jag har ett par i skinn också, men föredrar tyg. Massa massa tack och pussar!

   henrietta 2017-06-25 20:43:58
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!