Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÖTTMIDDAG DE LUXE

Yes. Jag fick verkligen till den absolut bästa mixen av allt härligt den här midsommarhelgen. Lite Johans vänner, lite mina och lite familj. Igår var vi tillbaka i Linköping igen och vi blev bjuda över till mina vänner Evelyn och Philip. Jag såg framför mig ett bord fyllt med gårdagens rester, men nej nej… Här snackar vi vänner som löser en brakmiddag dagen efter midsommarafton. Erik var också där, vi bjöds på drinkar och bubbel samt de största och bästa bitarna kött jag både sett och smakat. Magiskt! Idag är jag en mycket sliten människa. Vi kom hem runt 2-tiden och fort jag kom innanför dörren placerade jag mig med ett täcke på badrumsgolvet och där har jag sedan legat hela natten. Aj aj aj.

Färska bär och varm ciabatta ligger framför mig och efter det ska vi hoppa in i bilen och köra upp mot Stockholm igen. Vi hörs från bilen <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ♥️♥️??

    Evelyn 2017-06-26 10:15:03
    Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Jenny Sunding
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Emelie Walles
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sophia Anderberg
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand