KÖTTMIDDAG DE LUXE

Yes. Jag fick verkligen till den absolut bästa mixen av allt härligt den här midsommarhelgen. Lite Johans vänner, lite mina och lite familj. Igår var vi tillbaka i Linköping igen och vi blev bjuda över till mina vänner Evelyn och Philip. Jag såg framför mig ett bord fyllt med gårdagens rester, men nej nej… Här snackar vi vänner som löser en brakmiddag dagen efter midsommarafton. Erik var också där, vi bjöds på drinkar och bubbel samt de största och bästa bitarna kött jag både sett och smakat. Magiskt! Idag är jag en mycket sliten människa. Vi kom hem runt 2-tiden och fort jag kom innanför dörren placerade jag mig med ett täcke på badrumsgolvet och där har jag sedan legat hela natten. Aj aj aj.

Färska bär och varm ciabatta ligger framför mig och efter det ska vi hoppa in i bilen och köra upp mot Stockholm igen. Vi hörs från bilen <3 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • ♥️♥️??

    Evelyn 2017-06-26 10:15:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!