Inredningstjaffs & privatgym.

Den här dagen var kort och så tråkig som en tisdag faktiskt brukar vara. Vi kör 5 mobilbilder från dagen:

I morse gav jag mig fan på att jag skulle orka ge mig iväg träna under dah, vilket jag också gick och gjorde under lunchen. Det är så lyxigt och tidseffektivt att Absolut Co har ett eget gym med bästa utsikten och sedan en lunchmatsal våningen nedanför.  Jag sprang hela 7 kilometer och efter det smakade det väldigt fint med dagens lunchrätt – Taco buffé.

Alla i mitt team var borta idag, så ensamheten vid skrivordet tog mig och jobbet bort till närmsta soffa där jag på håll satt och lyssnade på en dryckesprovning som hölls i baren bredvid.  Jag passade då på att hugga min kollega som stod och smuttade om jag kunde roffa åt mig lite roliga partyprylar till helgen, vilket jag mer än gärna fick. Yej!

Väl hemma hittade jag en sovandes Johan i soffan och jag ställde mig i köket och slängde ihop en svenne-fajitas till middag. Dock gjorde jag som alltid och struntade i Santa Marias kryddpåse. Egenkryddat är godast!

I skrivande stund springer jag och Johan fram och tillbaka i lägenheten och diskuterar inredning. Det är både hurrarop för varandras idéer som ekar, men också en hel del sura toner.

Matstolar och sideboard till den stora väggen (syns ej på bild!) är en riktig tankenöt….Men det är ju faktiskt jag som har bestämt vårt inredningsspår här hemma och ansvarar för att hålla tempo i vardagsrummet, så jag blir galen när Johan ska tycka för mycket och fel. Hur vi ska sätta upp mina tavlor kan han dock bra.

Lite blått blir trevligt här intill dörren in till sovrummet.

Hur mår ni babes? Och vad vill ni se mer av här i bloggen egentligen? Jag blir så himla glad av att se att ni är fler som hittat hit dem senaste två månaderna. Välkomna till min väldigt nakna och färgglada blogg!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Henrietta!! Var är den urfina mattan ni har i vardagsrummet ifrån? (Den ljusa enfärgade mattan) Ser ut att vara sån härlig kvalitet på den.
  Tack för en fantastisk blogg! / Saga

  Saga 2017-11-06 18:33:59
  Svara
  • Svar på Sagas kommentar.

   Hej fina du 🙂 Den är fantastisk och kommer från Ruugs.se! Underbara mattor och alla går att måttbeställa.

   henrietta 2017-11-07 16:12:46
   Svara
 • Nytillkommen på din blogg och jag ÄLSKAR den (15 sidor in just nu :)) gillar allt innehåll men det jag spontant blev nyfiken på är hur då fixar håret? Såg en bild där du sitter med hederliga papiljotter, hur gör du? Hjälp en vars enda frisyrer är hästsvans eller nersläppt. Kram och tack för en fin blogg

  Lisa 2017-06-29 14:00:05
  Svara
 • Bästa bloggen!!!

  Linnea 2017-06-28 21:26:16
  Svara
 • Den blå tavlan passar jättebra! Och älskar ljuskronan över bordet!

  Josefine 2017-06-28 09:16:37 http://jftak.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!