”Henrietta, du borde ta en Uber”

I torsdags efter jobbet åkte jag bort till St Eriksplan där bästis bor och med mig hade jag en kasse fylld med diverse grejer. Mallan stod för grill och kol, för här skulle det grillas!

Jag hade egentligen planerat en helvegetarisk kväll, men så fick jag ett samtal när jag var i matbutiken och där tappade jag min vegetariska kreativitet. Vad gör man då? Hugger lite goda korvar, grönsaker och ett stort packe grillspett. Korvspettsafton är ändå inte tråkigt!

Det hade varit mysigt att sitta ute, men Mallan var bestämd med att vi skulle inviga hennes nya matplats.

Blev det inte helt magiskt med det ljusa trät och sittbänken mot väggen? Hon har så fin stil min Mallan.

Kvällens samtalsämne: Det blev en hel del om vår gemensamma sommar i Frankrike (längtar så galet!!) och Mallans flirt. Som vanligt skrattades det till tårar.

Jag försökte också övertala henne till att sälja lägenheten, trots det nya bordet som passar så fint just i den här lägenheten, och flytta bort till Östermalm. Våra dejter skulle ske varje dag då och det hade jag älskat. Till spetten käkade vi sallad och fetaostsås. Mums!

Sedan ringde Mallans telefon och personen i luren meddelade att vi skulle få sällskap, så jag plockade fram lyxtéet.

 Mötet liknande en idoluttagning – jag agerade domare och sällskapet den potentiella talangen. Det fanns talang och jag bjöd på en guldbiljett.

Men vid 11-tiden var det dags att tacka för mig och precis innan jag skulle ta klivet utanför dörren säger Malin: ”Du borde ta en Uber”…. Alla skoskav jag lever med just nu tvingade mig till löpardojor och alkoholen till helgen resulterade i tre stora påsar hägnades på ryggen. I sådana situationer är det inte lätt att vara glammig. Jag tog en Uber också.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Åh jag undrar samma som Carro! Är benen från Hay?

  Minna 2017-07-03 12:52:39
  Svara
 • ❤️

  Uber 2017-07-03 12:02:50 http://www.uber.com
  Svara
 • Åh! vi är på jakt efter ett nytt matbord! detta va så fint, är benen från hay? Vet du vart bordet och bänken är ifrån får du gärna berätta!!

  Carro 2017-07-01 23:44:08
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!