Go Elton.

 

Den här dagen har varit mysig och lugn. Först kom Cissi över till mig på en kaffe på balkongen (börjar bli en standard grej <3), jag började sedan känna mig bättre i halsen och gick till gymmet för lite lyft och drag. Nu sitter jag och sminkar mig med Elton John på högsta volym och bakom mig står mamma och pappa och gaggar med Johan. Elton spelar ikväll och jag försöker tagga igång. Woop! Men innan vi ställer oss i folkhavet på Gröna Lund ska vi möta upp våra vänner på Fiore för en bit mat.

Någon mer som ska dit? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hade önskat att jag hade kunnat vara där, det verkar ha varit en mäktig upplevelse!

    Josefine 2017-07-03 09:45:39 http://daystyle.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!