Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Go Elton.

 

Den här dagen har varit mysig och lugn. Först kom Cissi över till mig på en kaffe på balkongen (börjar bli en standard grej <3), jag började sedan känna mig bättre i halsen och gick till gymmet för lite lyft och drag. Nu sitter jag och sminkar mig med Elton John på högsta volym och bakom mig står mamma och pappa och gaggar med Johan. Elton spelar ikväll och jag försöker tagga igång. Woop! Men innan vi ställer oss i folkhavet på Gröna Lund ska vi möta upp våra vänner på Fiore för en bit mat.

Någon mer som ska dit? <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hade önskat att jag hade kunnat vara där, det verkar ha varit en mäktig upplevelse!

    Josefine 2017-07-03 09:45:39 http://daystyle.se
    Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Jenny Sunding
Lifestyle
By Momo
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind