Då börjar vi måla igen!

Det är förbaskat segt att vara sjuk…. Inte en nyhet direkt. Jag kände mig dålig redan i måndags morse, men jag trodde att jag bara var larvig och höll ut fram till eftermiddagen innan jag tvingades hem. Igår låg jag hemma och ugglade hela dagen och tyvärr även idag. JAG ÄR RASTLÖS! Men i går kväll kom jag på att det är på tiden att jag börjar måla igen och drog fram papper och alla mina skrin med pennor. Så detta underhåller mig även idag och Varma Koppen gör halsen glad.

Just nu sitter jag bara och ploj-ritar, men samtidigt lurar jag över mitt koncept för det jag ska skapa och sälja hos Wall of Art. Vad vill jag säga? Vanligtvis gör jag bara någonting som jag tycker är kul att måla, men nu vill jag ha en tanke bakom det. Jag vill att det som ska hänga på väggen ska göra mig påmind om positiva saker varje dag. Vad påminner ni er själva om?

För mig är det:

– Var spontan!
– Du är tillräcklig som du är.
– Våga förlora. Du lär dig av det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!