Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Då börjar vi måla igen!

Det är förbaskat segt att vara sjuk…. Inte en nyhet direkt. Jag kände mig dålig redan i måndags morse, men jag trodde att jag bara var larvig och höll ut fram till eftermiddagen innan jag tvingades hem. Igår låg jag hemma och ugglade hela dagen och tyvärr även idag. JAG ÄR RASTLÖS! Men i går kväll kom jag på att det är på tiden att jag börjar måla igen och drog fram papper och alla mina skrin med pennor. Så detta underhåller mig även idag och Varma Koppen gör halsen glad.

Just nu sitter jag bara och ploj-ritar, men samtidigt lurar jag över mitt koncept för det jag ska skapa och sälja hos Wall of Art. Vad vill jag säga? Vanligtvis gör jag bara någonting som jag tycker är kul att måla, men nu vill jag ha en tanke bakom det. Jag vill att det som ska hänga på väggen ska göra mig påmind om positiva saker varje dag. Vad påminner ni er själva om?

För mig är det:

– Var spontan!
– Du är tillräcklig som du är.
– Våga förlora. Du lär dig av det.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Sara Che
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Home
  Jannike Ebbing
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding