Lemonad när ni gör mig avundsjuk.

Det har inte hänt mycket i mitt liv nu måndag, tisdag, onsdag när jag har varit sjuk… Suck! Kan vi vänta till november tack? Jag kände ett starkt agg mot min pyjamas i morse och svirade om till en fin skjortklänning från Gant och skinnjacka när jag skulle ta mig ut och handla frukost. Lite piff i livet tack!

Det har känts extra tråkigt att vara hemma idag när det har varit kalas på kontoret i samband med Absolut Vodkas lansering av #Kisswithpride. Jag blev dock himla glad när jag fick den här snapen från min kollega som sparat en ballong till mig. Gosigt!

Sedan plingade det på dörren ett antal gånger under förmiddagen. Det var alltifrån krya-på-dig-cider till tamponger från den smarta tampongtjänsten Your Happy Period. Mellan det satt jag och testade färgkombinationer till en tavla jag ska göra och sätta upp bakom matbordet.

Och så kom min bästa Annika förbi och skämde bort mig med glass från Add Ice Cream, som hon nu jobbar för på sidan av hennes Wall of Art (Ni vet där jag ska sälja mina målningar!). SÅ GOTT! Lite snällare mot min laktosmage också eftersom det inte är någon grädde i. Favoritsmaken? Cookie Dough!

Nu på kvällen började Instagram bubbla av härliga ”hänger-ute-och-har-det-underbart-bilder”, och då bestämde jag mig för att inte vara sämre. Jag sket i soffläget, hällde upp ett glas lemonad och gjorde golvet (som är min favoritplats) redo för häng.

Suttit här och läst i timmar nu i min tröja från Habey, byxor från Toteme och skor från Flattered. Golvet fick mig att vakna till och nu känner jag att min förkylning går åt rätt håll. Finally! 2 dagar är alldeles för länge. Håll tummarna för att jag är kontorsredo i morgon bitti!

Hur mår ni? Jag har en liten rolig grej på G som inkluderar er som skulle tycka att det var kul att ses och hänga. Vad tror ni? Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, fast det är MER laktos i whole milk (som de har i glassen) än vad det är i grädde. Ju mer fett = desto mindre laktos. Så typ smör och grädde är bättre för laktosintoleranta än vad mjölk med mindre fett är. (Sen kan man ju vara känslig mot grädde av andra anledningar såklart!)

    Här finns en liten smart tabell där man kan se hur mycket laktos det är i varje livsmedel!
    https://www.livsmedelsverket.se/matvanor-halsa–miljo/sjukdomar-allergier-och-halsa/allergi-och-overkanslighet/mjolk-och-laktos

    Julia 2017-07-06 10:31:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!