The perfect straw bag.

Hur fin är inte den här godbiten från Blanca & Friends? Den kommer att användas flitigt i sommar kan jag lova! Det var flera som frågade om den på Instagram igår och det bästa som inte framgick där är att man själv kan välja vilken modell man vill ha, vilka handtag och hur den ska personifieras. Jag valde mina initialer och ränder i vitt och orange. Så nöjd! Det här måste jag säga är den perfekta gåvan att ge bort till en vän som fyller år eller som gå-bort-gåva.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Så fina bilder!

  Vi önskar dig en härlig sommar Henrietta!

  Kram Amanda & Elin

  Blanca & Friends 2017-07-10 11:37:35 http://www.blancaandfriends.com
  Svara
 • Sjukt snygg! Älskar korgvöskor så hett just nu men även klassiskt;) Snäckan när ska du lägga upp en Youtube-klipp?❤️ hade vartit sååå kul. Följer dig på instastories och du är bara så härlig! Kommer ni podda igen? Puss & Kram Ingrid

  Ingrid 2017-07-08 17:52:08
  Svara
 • vad kostade din väska? =)

  moa 2017-07-08 15:13:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!