Stör mig, är lycklig och är sugen på…

Är du lycklig?
Så jävla lycklig, men det pendlar såklart. Jag och Johan hade en jättejobbig diskussion här om dagen och då kände jag inte att livet var så härligt. Jag har också varit sjuk hela veckan vilket också gjort livet till ett helvete. Men…. i det stora hela är jag en mycket lyckligare människa än för bara några månader sedan.

Dina senaste inköp?
Min Loewe, massa kroppskrämer, Strepsil och en vattenflaska i form av en snäcka. Älskar onödiga prylar!

Summer News?
Ja! Jag ska till Way Out West med Issa, Mallan, Elli, Gertrude & Elin. Kul!

Någonting du upptäckt det senaste? 
Att jag älskar Kakan Hermansson. Fick upp ögonen för henne nu lite senare än alla andra i Redgerts Podd. Bättre sent än aldrig!

Och… att Instagram suger nu när det bara handlar om fladdriga Na-kd-trasor i onaturligt filter.  

Senaste samtalsämnet? 
Att alla i min umgängeskrets från Linköping är väldigt mycket mer raka än andra i min omgivning. Det finns såklart många nackdelar i det, men det bästa med det är att det ALDRIG leder till kniviga och chockerande bråk. Vi vet vad den andre tycker och kan löser saker kvickt.

Senaste samtal?
Med Carro G i någon timma.

Sugen på något?
Ja massor! När jag är sjuk skulle jag kunna svepa en matvaruvagn fylld med: krispiga saker som sallad, starka ingredienser som samba oelek, iskall glass med kolasås och all sorts choklad. Just nu ett stekt ägg i tryffelolja och det ska jag nog lösa inom 5 min.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!