This Week + Följ mig på YouTube

Tisdag:
Dagen är nästan över och bara en bild behöver beskriva vad som återstår….

Melanders asiatiska laxbiffar med chiliaioli. Yum!

Onsdag:
Jag ska gå till tandläkaren som troligtvis måste borra och ha sig. VARFÖR GÖR JAG SÅHÄR MOT MIG SJÄLV? För 3 år sedan sa min tandläkare att jag aldrig kommer att få hål, men så började jag älska godis. Jag avslutar dock på topp med en middag tillsammans med Mallan. 

Torsdag:
En ny kamera kommer lastad till kontoret där jag spenderar min dag. På kvällskvisten tänkte jag crasha Carro och Lussies middag och ryktet säger att det blir skalisar på en brygga. 

Fredag:
Efter jobbet kommer älskade syrran och hämtar upp mig och Johan och sedan kör hon oss ned till min familjs landställe i Loftahammars skärgård. Som jag för övrigt inte besökt på hela 5 år. Vi har haft ett annat ställe som jag har prioriterat mer då det gick att ta sig dit med bara en biltur, vilket har varit smidigt för en lat unge som mig. Nu är det sålt och jag ser fram emot båtturen ut till den här drömmen till brygga.

Lördag:
Jag tänkte vakna tidigt med ett morgondopp i kyliga Östersjön och efter det blir det en frukost nere på bryggan med Ted Gärdestad på högsta volym. Sedan hoppar vi nog ned i båten och tar en tur förbi skärgårdens mysigaste fiskare och handlar mat till kvällen. Eller borde jag kanske fiska upp den? 

LOVE THIS WEEK! Och ja…. Som svar på mångas fråga: Min första Vlog publiceras i veckan och det känns superläskigt. Vill ni peppa mig börjar ni följa mig: Min YouTube-kanal

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!