8 Onsdagsbilder: Tandköttsinflammation, mega-ravioli & en clean AW

Henrietta Fromholtz Iphonebilder

I morse blev det stressigt som vanligt och där av blev håret lite allan-ballan, men min nya väska lyfte lookens totala poäng.

Henrietta Fromholtz Iphonebilder

Jag skulle nämligen till tandläkaren för att kolla upp min mun som värkt i flera dagar nu. Haha! Det här kan vara den fulaste bilden som finns i min telefon, men den beskriver min oro så perfekt. Det första jag sa till tandläkaren: ”Vad du än ser i min mun nu – Säg ingenting. Eller ingenting som är dåligt. Gör bara det du ska!”

Inflammerat tandkött, ett hål och en visdomstand som mosat sig fram…. På fredag blir det återbesök besök med polering och mer borr. Jag trodde faktiskt att jag skulle behöva dra ut varenda tand. Pju!

Henrietta Fromholtz Absolut Vodka

På jobbet hängde jag i mitt favoritrum med livets utsikt.

Och åt en mega-ravioli med kantareller till lunch. Tråkig matsal vi har här på Absolut!

I kaffepausen diskuterade jag och min kollega Angelica hur det kan komma sig att vissa länder är mer framgångsrika än andra på olika områden. Den diskussionen på en balkong med utsikt över halva stan – Jo ni… Den tackar man för!

Tydligen ska man se dokumentären ”Where to Invade Next” – En film med Michael Moore där han ger sig ut i Europa och besöker länder som fungerar bättre än sitt hemland USA, för att sno med sig idéer hem. Varför är Italien ett så produktivt land? Trots all semester de har? Varför har inte alla så bra grundskola som Finland har? Intressant! Återkommer med recension.

Efter jobbet sprang jag och mötte upp bästa Gabbi för stans absolut bästa skvaller, en cola till henne…

Henrietta Fromholtz Iphonebilder

Och en té till mig. Min mun vill inte dricka alkohol just nu, men vi kände oss ändå som två i mängden – ”En clean Stockholms AW” är ju det nya lixom. Mellan sipparna gick vi in i detalj på den här smal-appen som jag har skrivit om, tjejer som endast bryr sig om sitt utseende och helgens besök i Småland. Tydligen ska vi spendera helgen bara några minuter ifrån varandra. YEJ!

På mig har jag en gammal goding till skjorta, brillz från WOS, örhängen från Edblad och scarf från Monki. 

Kom hem till detta och en kyl fylld med libanesiska röror från Beirut. Det kallar jag kärlek och världens bästa kille!

Och vet ni? Idag har jag fått en ny kamera! En liten kamera som jag kan ta med överallt, vilket betyder – en blogg fylld med fina bilder! Taggat!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!