Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

Bästa concealern – Täcker till och med tattoos.

Hej babes!

I morse när jag satt och sminkade mig kom jag på att jag måste tipsa er om världens bästa concealer. Jag repeterar: Världens bästa! Jag vet att jag har lovat er att köra igenom all min skönhet, men denna lilla tub är det absolut viktigaste jag har i necessären, så vi börjar med den.

Jag presenterar: Kat Von D Lock-it Concealer

Jag har alltid varit besatt av concealer då jag inte trivs med mina mörka ringar under ögonen. Säger jag som alltid springer runt utan smink, men jag orkar faktiskt inte bry mig varje dag. Den här från Kat Von D’s kollektion har jag haft i snart 2 år. Det var goa Rebecka på Vass PR som presenterade den för mig när jag precis hade börjat blogga och idag kan jag inte tänka mig någon annan.

Grundtanken för den här concealern är att den till och med ska kunna täcka en tatuering. Jag tror det inte helt, men ni fattar grejen – den är förbannat bra att täcka mörka ringar och annat ojämnt i ansiktet med. Se bild 2 lixom!

HÄR FINNS DEN!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vet du vart man kan köpa/beställa den i Sverige? Den finns inte på Sephora Sverige 🙁

  Lisa 2017-08-20 23:10:25
  Svara
 • Going! <3

  Rebecka Strömberg 2017-08-07 16:39:02
  Svara
 • Har samma problem fast på.mig syns det mer eftersom jag har mörk hy så blir ringarna mörkare. Ska prova denna.

  Demet 2017-07-12 23:15:49
  Svara
 • Vilken nyans har du?

  Lisa 2017-07-12 20:54:20
  Svara

senaste från Mode

Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
By Momo
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Man
Niklas Berglind