Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG SKITER I PORTOFINO!!

Det är inte värst många kvar här hemma i Stockholm nu…. Mina vänner fyller min Instagram-feed med bilder från antingen Portofino eller Palma och gosh vad det får mig att längta till min semester som börjar om en vecka.

Men ikväll gjorde jag, Nanna, Malle och Johan ett tappert försök till att få till en kväll som andades vacay mitt inne i stan, vilket vi nästa lyckades med tack vare grillen. Vi köpte massa roliga grönsaker, halloumi och kött som vi grillade och det serverade vi sedan med ett hav av olika libanesiska röror. Typ världens bästa tapas buffét blev det. Och nej, jag klagade inte alls.

I morgon ska ni få en ORDENTLIG update – det lovar jag (!!). Den här helgen ska jag kötta så sjukt många bra inlägg när jag sitter och filosoferar på bryggan på landet.

Puss!!! Ps. Glöm inte att följa min YouTube-kanal. I morgon kommer filmen! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Home
  Jannike Ebbing
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Joanna Swica
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Imane Asry
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Emma Danielsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Fanny Ekstrand