JAG SKITER I PORTOFINO!!

Det är inte värst många kvar här hemma i Stockholm nu…. Mina vänner fyller min Instagram-feed med bilder från antingen Portofino eller Palma och gosh vad det får mig att längta till min semester som börjar om en vecka.

Men ikväll gjorde jag, Nanna, Malle och Johan ett tappert försök till att få till en kväll som andades vacay mitt inne i stan, vilket vi nästa lyckades med tack vare grillen. Vi köpte massa roliga grönsaker, halloumi och kött som vi grillade och det serverade vi sedan med ett hav av olika libanesiska röror. Typ världens bästa tapas buffét blev det. Och nej, jag klagade inte alls.

I morgon ska ni få en ORDENTLIG update – det lovar jag (!!). Den här helgen ska jag kötta så sjukt många bra inlägg när jag sitter och filosoferar på bryggan på landet.

Puss!!! Ps. Glöm inte att följa min YouTube-kanal. I morgon kommer filmen! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!