Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG SKITER I PORTOFINO!!

Det är inte värst många kvar här hemma i Stockholm nu…. Mina vänner fyller min Instagram-feed med bilder från antingen Portofino eller Palma och gosh vad det får mig att längta till min semester som börjar om en vecka.

Men ikväll gjorde jag, Nanna, Malle och Johan ett tappert försök till att få till en kväll som andades vacay mitt inne i stan, vilket vi nästa lyckades med tack vare grillen. Vi köpte massa roliga grönsaker, halloumi och kött som vi grillade och det serverade vi sedan med ett hav av olika libanesiska röror. Typ världens bästa tapas buffét blev det. Och nej, jag klagade inte alls.

I morgon ska ni få en ORDENTLIG update – det lovar jag (!!). Den här helgen ska jag kötta så sjukt många bra inlägg när jag sitter och filosoferar på bryggan på landet.

Puss!!! Ps. Glöm inte att följa min YouTube-kanal. I morgon kommer filmen! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Mode

  Henrietta Fromholtzs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  By Momo
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Joanna Swica
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Man
  Niklas Berglind