”Grill hos dig, inget snack!”

Igår ringde jag Mallan och sa ”Ingen betänketid – Det blir grill hos dig ikväll!”. Alla är på semester och äter enligt min Instagram fisk direkt från havet varje dag, så jag orkade inte med ännu en middag serverad från spisen. Jag älskar att Mallan har trädgård!

Johan överhörde vårt samtal och tyckte precis som mig att en grillkväll hos Mallan lät som en superidé. På vägen dit sprang vi förbi Östermalmshallen och köpte såser och sedan matbutiken där vi handlade diverse goda grönsaker att slänga på grillen.

Förbannat somrig bild, men den döljer också ett stort misslyckande. Kolen slutade glöda halvvägs in i grillningen….. och vi fick avsluta allting på stekpannan. AJ!

Men vi fick ändå till helheten med det grillade brödet och Malins chica boxvin. Hon köpte det enbart för förpackningens skull.

Smaklig måltid! På bordet: Grillad aubergine marinerad i citron och olja, tabbouleh, halloumi, karré, padrons, grillad citron, bröd och massa libanesiska såser.

Oj, nu glömde jag nämna majkolvarna (!!) Jag hatade allting med majs förut, men det har vänt helt. Vad blir tråkigt med smör egentligen?

Nanna var också där och Gud så vi grät till våra #TB’s och Facebook-album från våra gamla fjortisresor. Typ Magaluf, Rhodos och Kos….. Idag fotar man ju detaljer som smoothies för att få till en bra helhet för sin resa i bilder, men då var det sprit nedkylt i badkar. Någon mer som kört Magaluf 2009?

Jag och bästis som snart glider runt på moppe i Franrike. Fattar ni drömmen? Orkar inte.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!