Bli smal på Östermalm á la Katrin Zytomierska.

Jag sitter nu på bussen på väg tillbaka till Stockholm.  Johan sitter i stolen bredvid och läser Evighetens Rand av Ken Follett som han hälsar är ruggigt bra medan jag som vanligt sitter och klurar på ”saker”. Eller jag har faktiskt precis lyssnat klart på podcasten Skäringer & Mannheimers som fick mina tankar att spinna igång ordentligt. De diskuterade en mycket sjuk Instagram post som sedan blev det ett mycket viktigt ämne. Katrin Zytomierska..

Behöver jag ens säga någonting? Självhatspepp….

Vi är nog alla överens om att hon alltid har varit lite speciale, men jag har ändå diggat henne och hennes raka och öppna personlighet. Jag gillar att hon är osvensk och vågar tycka, men när hon här om dagen publicerade posten ovan kände jag ”Nu är det fan bra!”. Hon är trebarnsmamma, har hunnit gifta sig och skilja sig en herrans massa gånger, byggt upp ett framgångsrikt företag och levt i rampljuset under många många år. En spontan tanke är att hon måste ha lärt sig massor och växt som människa under dessa år, men nej.

Det är sorgligt att hon inte tar sitt ansvar som den förebild hon är inom både företagande och som kvinna. Fattar ni vilken potential Katrin har! Hon skulle kunna lära ut så sjukt mycket bra och viktiga saker, men så låter hon bara skiten sippra ut…. för att tjäna feta pengar. Jag tycker att kombinationen: ett fett bankkonto, massa haters och att pusha kvinnor till självhat och ångest, låter som ett sorgligt liv.

Hon svarar ju ofta på sin kritik med: ”Man får tycka vad man vill” och som denna gång: ”Jag är ironisk”, men vad är det för jävla inställning och ironi? Är det så viktigt att tycka till på nätet om man vet att det skadar? Jag är nyfiken på vilken annan anledning Katrin ger än att hon gör det för pengar.

Jag tycker att hon kan hålla sig till sina butikslokaler och vispa grädde. Då och då bjuda in sina vänninor från trakten till föreläsningar med tema: ”Östermalms-kroppen” så hon får tycka till lite och sedan kämpa på med sin egen vikt i tystnad. Alla med en stor röst borde ge fan i att förvärra vårt redan ätstörda samhälle. Katrin har nu tagit bort posten och jag hoppas att det berodde på dålig sömn eller hjärtbesvär.

Där fick ni ta del av mina söndagsaggressioner. 

För er som är nya läsare – Här kan ni ta del av min story som tidigare ätstörd. Ett resultat av dom budskap som Katrin sprider.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Gift en gång *

  N 2017-07-18 16:24:40
  Svara
 • Ja vad ska man säga. Att hennes skit ens uppmärksammas. Och det är väl tur att hon har söner och inte 3st döttrar för förstå om någon av dessa flickor hade varit lite rund om stjärten, usch och blä. Nej stäng ner Katrins mediekanaler så kan stå där i sin butik och sälja bantningsböcker. Och tack för att du ryter ifrån Henrietta!!! ❤

  Denice 2017-07-17 07:51:28
  Svara
 • Alltså!!! Spot on och TACK för att du är så klok och vettig. Var ute på pw (ironin) när jag lyssnade på detta i podden och höll på att kräkas. Ett avsnitt med dig som gäst i Mia och Annas podd vore btw typ det roligaste ever!

  E 2017-07-16 23:35:00
  Svara
 • Alltså, har snubblat in på din blog via ditt instagramkonto och alltså måste bara säga att wow vilken klok person du är. Fler borde vara som du! Jag ska tipsa alla jag känner om dig. Du behövs!

  Stephi 2017-07-16 22:43:00
  Svara
 • Tack för denna blogg! Tack för att du vågar skriva om dessa saker, viktiga saker. Och tack för att du vågar öppna dig och prata om din story! Du är mer än guld värd

  Viktoria 2017-07-16 18:30:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!