Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

No wi-fi

Ni anar inte hur sur jag var igår. Och stressad. Jag har verkligen längtat efter att publicera min första vlogg, men så sket sig allt. Jag var dum och glömde helt bort att jag spelade ”Feeling Good” på allra högsta volym i scenen ”gör frukost”, vilket inte YouTube gillade. Såklart. Den är nu därför borttagen och kommer innan måndag publiceras igen.

Tack för alla ni som informerade om problemet!

Men helgen i övrigt? Fantastisk. Det finns inget nätverk (vilket igår gjorde mig galen!) och det får mig att slappna av. Någon som skulle våga haka på? Jag har lekt med lera, lagt korsord, spelat Fia med Knuff och badat i 15-gradigt vatten.

Men idag ska vi dra hem till stan och wi-fi igen  ❤️ Hur mår ni? Någon som lyckades se min video?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag förstår inte, varför gillade inte youtube den låten?
  Mycket bra video annars, jag gillar dig! Du skriver så ärligt och ”naket”. Du är bra!

  Maggie 2017-07-17 20:38:43
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   Heeeej fina! Den är inte godkänd att använda 🙁 Men nu är det löst!! Tack snälla för dina fina ord

   henrietta 2017-07-17 21:14:27
   Svara
Henrietta Fromholtzs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Emelie Walles
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Joanna Swica
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Cassandra Lundgren
Home
Jannike Ebbing
Lifestyle
Evelina Andersson
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Emma Danielsson
Mode
Imane Asry
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding