No wi-fi

Ni anar inte hur sur jag var igår. Och stressad. Jag har verkligen längtat efter att publicera min första vlogg, men så sket sig allt. Jag var dum och glömde helt bort att jag spelade ”Feeling Good” på allra högsta volym i scenen ”gör frukost”, vilket inte YouTube gillade. Såklart. Den är nu därför borttagen och kommer innan måndag publiceras igen.

Tack för alla ni som informerade om problemet!

Men helgen i övrigt? Fantastisk. Det finns inget nätverk (vilket igår gjorde mig galen!) och det får mig att slappna av. Någon som skulle våga haka på? Jag har lekt med lera, lagt korsord, spelat Fia med Knuff och badat i 15-gradigt vatten.

Men idag ska vi dra hem till stan och wi-fi igen  ❤️ Hur mår ni? Någon som lyckades se min video?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej!
  Jag förstår inte, varför gillade inte youtube den låten?
  Mycket bra video annars, jag gillar dig! Du skriver så ärligt och ”naket”. Du är bra!

  Maggie 2017-07-17 20:38:43
  Svara
  • Svar på Maggies kommentar.

   Heeeej fina! Den är inte godkänd att använda 🙁 Men nu är det löst!! Tack snälla för dina fina ord

   henrietta 2017-07-17 21:14:27
   Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!