VLOGG NR 1: Rehab på Mallorca

God kväll världens bästa läsare!

Lördagen bjöd på ilska och stress när ingenting med min Youtube-kanal fungerade. Men nu är den här – Min första VLOGG! Ni får följa mig en hel ensamdag på Mallorca precis efter jag sagt upp mig från Ivyrevel. Vi snackar in i morgonduschen, skåda misstag i köket, gratisätning på stan till natti natti på terassen.

Det känns asläskigt då jag vet att hälften av er föredrar mig i bloggformat och resten i rörligt på InstaStory, men jag hoppas ni gillar det. Jag skulle bli så himla glad om ni ville gå in och prenumerera och kommentera under filmen om vad ni

1. Tyckte.
2. Vill se mer av.
3. Och hur ofta ni föredrar att titta på Youtube

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
 • Men SÅ kul!! Skrattade högt flera gånger. Älskar din otroligt höga självdistans, helt klart en frisk fläkt i allt tillrättalagt i bloggvärlden. Fortsätt så!

  Ska själv gifta mig i augusti ute på Ekerö och vi ska gå in till ”Händerna upp i luften” – sätter liksom tonen för ett festligt bröllop ?

  Caroline 2017-07-21 21:36:50
  Svara
 • Hittade till din blogg för någon månad sen och du är utan tvekan min favorit både här och på insta! Älskar din stil, både mode och inredning, din humor och att du kör din grej! Uppfriskande med din ärlighet och självdistans, du är modig som bjuder på dig själv så mycket! Heja dig! 🙂

  Kramar från en numera även vlogg-tittare!

  P.S 1. Som en lång i insta-storie, rolig och ärlig!
  2. Spelar inte så stor roll, lyser igenom om det är något du själv tycker är kul att vlogga om!
  3. 1 gång i veckan? (Kollar mest när jag äter middag utan något sällskap heh)

  Jenny 2017-07-19 20:40:21
  Svara
 • Din blogg är den enda jag läser och det är för att du och den är så himlans bra.

  Ebba 2017-07-18 22:22:32
  Svara
 • Hallå jag tyckte vloggen var grym! Lyste upp min gråa kontorseftermiddag. Heja dig! Skit i onödiga kommentarer, de fälls bara med avsikt att provocera och såra, med andra ord helt utan grund, rim och reson.

  Karolina 2017-07-18 22:14:11
  Svara
 • HAHAHA! Du är så skön! Roligast: stolpillrena ???????❤️

  Emme 2017-07-18 21:50:00
  Svara
 • 1. Rolig o skön som vanligt, proffsigt
  2. Mer vloggar bara.
  3. Typ 1 video i veckan

  Alice 2017-07-18 18:41:06
  Svara
 • Tjejen, ni är fan inte kloka. Henrietta hade nog inte sagt ”sagt upp mig” om det var en osanning. Om det hade stämt hade hon väl snarare skrivit ”Jag byter jobb”. För det andra – Henrietta är en av de få bloggare som verkligen delar med sig i hopp om att boosta och hjälpa andra. Ska hon få skit för det? Hon har varit med om sexistiska chefer och andra idioter på två arbetsplatser tidigare, vilket inte är konstigt. Vi lever i en sjuk värld. Att hon nu blev sjukskriven, inte mådde bra och sa upp sig från Ivy – VAD FAN ÄR DET FÖR FEL MED DET? Det visar bara på mod och att dela med sig av det visar på styrka och vänlighet.

  Och…. jag tror inte Henrietta hade blivit erbjuden jobb dagen efter hos Pernod Ricard om hon hade varit puckad. Så jävla eftertraktad bara och det suger för er med svensk avundsjuka.

  Henrietta – Du är den grymmaste tjejen jag vet. En idol som jag är så otroligt glad över att ha hittat.

  Skit i alla idioter. Det är ingen som tror på den blaskan ändå.

  OCH! Tjejer – Kan vi snälla va den girl power vi pratar om?

  Sara Henriksson 2017-07-18 17:33:38
  Svara
 • Alltså på riktigt, tänk om folk vore mer som dig? Så himla rolig och vettig!! Heja dig!!!

  Freddie 2017-07-18 16:15:58
  Svara
 • Strunta i den svenska avundssjukan och fortsätt gör din grej Henrietta! Du är en förebild!

  Tilda 2017-07-18 15:48:39
  Svara
 • Så Så Bra och härlig är du ! Fortsätt med det du gör 🙂

  alejandra 2017-07-18 15:40:41
  Svara
 • Du är så härlig Henrietta! Har följt dig sen första dagen 🙂 Kan inte sluta, favvopersonen! Har haft samma resa som dig och känner igen mig i så ofantligt mycket. Du är grym! Massa kramar från Mikaela

  Mikis 2017-07-18 15:34:08
  Svara
 • Dags att erkänna att du inte sa upp dig, utan fick kicken? Visst, det kanske inte är så kul att berätta att man fått sparken men det blir bara pinsamt när du ska använda ”jag sa upp mig” som rubrik på inlägg, vloggar, poddar, you name it.

  Vi som vet 2017-07-18 11:13:29
  Svara
  • Svar på Vi som vets kommentar.

   Det är ju inte direkt första gången Henrietta påstår att hon har sagt upp sig när hon i verkligheten faktiskt fått sparken. Förstår inte riktigt grejen med att inte bara vara ärlig med hur saker ligger till eller som du skriver bara chilla ner lite med att berätta HELA tiden om alla hemska arbetsplatser osv. Känns otroligt oäkta…

   Sara 2017-07-18 15:13:04
   Svara
 • Du är så så så rolig och älskar hur generös du är som bjuder på dig själv! Dock tyckte jag att vloggen var lite i längsta laget, så det skulle väl vara någon sorts konstruktiv kritik…? Men fortsätt fortsätt! :-*

  Matilda 2017-07-17 23:32:48
  Svara
 • Härlig, rolig och äkta! Inte en ”perfekt” fasad utan du visar hur en dag kan vara på riktigt; inklusive tappade ägg och och utebliven dusch efter träningspass;-P ser fram emot fler vloggar och tills dess kikar jag in på din blogg och instagram:-) stor kram till dig!

  Cissi 2017-07-17 23:23:19
  Svara
 • Haha så jäkla härlig är du!!! Fortsätt fortsätt fortsätt, älskar din ärlighet och självdistans.

  Astrid 2017-07-17 22:44:16
  Svara
 • Du är fantastisk!!! Kiknar av skratt av dina inlägg på bloggen, instastory och din vlogg! Fortsätt!

  Louise 2017-07-17 20:24:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!